Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Dražba panny v ohrožení! Co se děje?

Proč byla přerušena dražba panenství?
Proč byla přerušena dražba panenství?  (Autor: prodejsex.cz)
Autor: jos - 
19. srpna 2010
04:33

Osmnáctiletá panna Monika, která nabídla své panenství do internetové dražby, čeří svým rozhodnutím virtuální vody. Díky její kauze se přišlo na to, že někteří uživatelé kontroverzního serveru vystupují pod falešnými profily! Co se děje?

Bylo zřejmé, že zveřejněním případu osmnáctileté Moniky, která dala do dražby své panenství, naroste počet návštěvníků serveru prodejsex.cz. Sexuchtiví muži začali přihazovat a částka rychle rostla. Monika se mohla těšit na zajímavý finanční obnos. Jenže vše může být jinak!

Ukázalo se totiž, že nikdo nemůže zaručit, že profily prodávajících žen jsou autentické! Správci kontroverzního serveru nejspíš vůbec nepočítali s tím, že některé ženy, které nabízí sexuální zážitky za odměnu, mají falešný profil. Lépe řečeno - jejich profil vytvořili neznámí vtipálci a seriózní nakupující tak nemají vůbec žádnou jistotu, kdo se ve skutečnosti skrývá za lákavými fotografiemi sexy dívek a žen.

Dražba panenství má přestávku

Ve čtvrtek odpoledne tak správci serveru stáhli z nabídky několik dražeb s tím, že nemohou zaručit autenticitu profilů. Pannu Moniku a její inzerát v nabídce ponechali.

Za několik hodin ale došlo k ještě radikálnějšímu zásahu a provoz celého serveru byl přerušen. V tu dobu byla nabídka za pannu něco málo přes 6 tisíc korun.

Panna Monika chce vydělat na svém těle Panna Monika chce vydělat na svém těle | prodejsex.cz

Správci serveru slíbili, že provoz bude spuštěn nejpozději 25. 8. 2010. Jak bude vypadat nabídka? Zůstane Monika a její ostře sledovaná panenská blána v nabídce kontroverzního serveru? Nebo se zjistí, že i její profil byl falešný? Odškodní pak majitelé serveru nějak ty, kteří už přihodili nemalé částky?

Blesk.cz bude celou kauzu i nadále podrobně sledovat.


yogi.bear ( 19. srpna 2010 12:53 )

vite jak poznate chlapa? nepotrebuje barbie aby se mu postavil

laura80 ( 19. srpna 2010 12:37 )

no možná,že i v Česku se může najít 18letitá panna , ale bohužel tohleto ošklivé nedochůdčátko nemá šanci.Vypadá tak asi na 10 let.

laura80 ( 19. srpna 2010 12:33 )

toto mě nejvíce pobavilo

laura80 ( 19. srpna 2010 12:31 )

je a trochu kozénky mu narostly

qqqq ( 19. srpna 2010 10:52 )

Není to kluk ?

Zobrazit celou diskusi