Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Trapas krásné moderátorky: Nevěděla, že je v živém vysílání!

Video se připravuje ...
Autor: INT, val - 
18. června 2010
11:11

Redaktorka ekonomického zpravodajství ČT 24 Sandra Parmová se nechtěně stává hvězdou internetu. Kvůli technické chybě se na obrazovce objevila dřív, než dostala pokyn z režie. Diváci tak sledovali úsměvné záběry v živém vysílání.

Redaktorka zvedla mobil, který ji informoval o tom, že je na obrazovce. "Krťo, kde jsi?" znělo nečekaně v ekonomickém zpravodajství. Rychlý útěk do zákulisí byl všeříkající.

Živý přenos ze studia v pražském Burzovním paláci nečekaně zastihl mladou redaktorku v nezáviděníhodné situaci. Diváci tak mohli asi dvacet vteřin sledovat místo ekonomického zpravodajství přípravu televizního týmu na přímý přenos.

Kdo je tajemný Krťa?

Toto kuriózní video je obrovským hitem internetu. Lidé se dlouho přeli o to, kdo je tajemný Krťa, kterého zoufalá moderátorka v přímém přenosu volala. Podle serveru Lidovky.cz by se údajně mělo jednat o zvukaře, který do studia spěchal s takzvaným "uchem", aby zachránil situaci a umožnil spojení s Kavčími horami.

"Tohle je záležitost živého vysílání, kdy nemůžete mít nikdy jistotu, že všechno přesně klapne. V tomto případě se nedostal pokyn z režie kvůli technické závadě do burzovního paláce a na místě tedy netušili, že jdou do vysílání," komentoval úsměvný incident serveru iDnes.cz mluvčí České televize Ladislav Šticha.

S moderátorkou Sandrou Parmovou se nám bohužel nepodařilo spojit. Na jejím čísle jsme zastihli pouze její kolegyni Michaelu Hergetovou: "Sandra dělá ve Studiu Burza, číslo na ní nemám a v kanceláři teď není," řekla moderátorka Blesk.cz.

Video Trapasy moderátorů - /Youtube/
Video se připravuje ...

Čtenáři: Amatéři z České televize

Úsměvné video rozpoutalo diskuzi na stránkách České televize. "Amatérismus těchto postbuscentů ve Studiu burza opravdu nemá obdoby, těch přehmatů už je tolik, že se divím, že tento pořad ještě nezrušili. Těším, jaké hlody nám zase v pondělí přinesete, jste zábavnější než manéž Bolka Polívky," píše jeden z čtenářů.

"Ale tak ji nechte, vždyť to bylo takový roztomilý. Člověk kouká přes den na finanční trhy, vidí, že to jde všechno do pytle, tak aspoň nějaký zpestření," obhajuje moderátorku další z čtenářů serveru ceskatelevize.cz.

matyldamatylda ( 19. června 2010 13:13 )

.....jaký TRAPAS?????

Zobrazit celou diskusi