Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Topolánek a Talmanová: Tajná svatba!

Autor: jos, pet - 
3. června 2010
16:11

Bývalý premiér a šéf ODS Mirek Topolánek (54) opět překvapil! V den, kdy se národ loučil se zesnulým muzikantem Petrem Mukem, vzal si za ženu Lucii Talmanovou (42).

Utajená svatba proběhal v luxusním hotelu Aria v centru Prahy. Mirek Topolánek chtěl využít toho, že pozornost médii bude upřena na pohřeb Petra Muka, ale nepodařilo se mu to! To, že se chystá "politická svatba" Blesk.cz věděl. Informaci nakonec potvrdil i jeden ze zaměstnanců hotelu, který si nepřál být jmenován. "Ano, je to tak, Mirek Topolánek se zde žení," řekl zdroj z hotelu. Později Blesku zprávu potvrdil i důvěryhodný zdroj z ODS a nakonec si Topolánek svou rodinu odvezl. Už jako ženatý pán. I když o žádnou spanilou jízdu nešlo, spíš o zběsilý úprk z místa činu...

Jak Langer mlžil

Na svatbě se objevil také Ivan Langer, což je pikantní v tom smyslu, že se v médiích v posledních dnech hovořilo o tom, že se s Topolánkem v současnosti nebaví. Prý se ho dotklo, že ho Topolánek po odchodu z čela ODS chtěl "stáhnout" s sebou. "Ano, uvnitř je svatba, ale nemohu říct, kdo jsou novomanželé. Jen vám mohu prozradit, že to nevěstě moc sluší," smál se Langer na fotografy Blesk.cz, když vyšel na okamžik před hotel a dodal: "Také mohu říct, že malému synovi novomanželů přeju hodně štěstí."

Vysmátý Ivan Langer před fotografy mlžil...

Video Ivan Langer - val
Video se připravuje ...

Dvě svatby a jeden rozvod

Téměř třicetileté manželství Mirka Topolánka s Pavlou Topolánkovu skončilo v lednu toho roku. Lucie Talamanová prý na rozvod dlouho tlačila. Důvod byl jasný! Chtěla se rychle vdávat. „Dlouho na Mirka tlačila, aby to s Pavlou ukončil. Hádali se kvůli tomu,“ řekl zdroj z okolí Topolánka. Šéf ODS se totiž dlouho vymlouval, že jeho choť Pavla rozvod nechce a že je na vše čas. Navíc totiž nesnášela, když se o ní psalo jako o "Topolánkově milence".

První svatba: Museli se brát

Mirek se s Pavlou brali 26. května 1979. „Bylo to přesně rok a den po našem seznámení,“ vzpomínal před časem Topolánek. Paní Pavla byla tehdy těhotná. Jejich manželství vypadalo šťastně až do roku 2006. V té době se ale v kuloárech už asi rok mluvilo o poměru Topolánka s tehdejší poslankyní ODS Lucií Talmanovou. Před červnovými volbami ve stejném roce přitom šéf ODS na billboardech pózoval jako vzorný otec a manžel se svojí ženou i dětmi...A v srpnu 2006 se vše potvrdilo – objevila se fotka z romantické večeře Topolánka s Talmanovou. Šéf ODS svoji milenku ještě dlouho zapíral, nakonec ale musel s pravdou ven. V lednu 2007 oznámil, že žije s Talmanovou. V červenci se jim pak narodil syn Nicolas.

Druhá svatba: Uhlídá ho Lucie?

Lucie Talmanová dosáhla svého a dostala Mirka do chomoutu. Musí jen doufat, že nedopadne jako její předchůdkyně a bývalý šéf ODS ji nevymění za mladší ženu..

delavar ( 5. června 2010 00:02 )

Barko,robím ako viem aby ľudia nestrácali optimizmus.Moji českí bratia vždy tvrdia: z úsměvem jde všechno líp!!! A je svätá pravda.Mne to funguje. Ing.Jozef H....a,Bratislava, elster @ zoznam.sk

bara ( 4. června 2010 20:22 )

ani ne, dlouhokrčko,ale dcer si to chtěla dát do ložnice....

bara ( 4. června 2010 20:17 )

pompadůrko, pokud nikomu nevidím do ložnice, či do kuchyně, tak se neopovážím říkat, kdo komu co způspbil. Byli spolu 30 let, kdyby to byla tak špatná žena, ja ktady popisujete, tak zrovna Topolánek není z těch, který by neřešil hned rozvod, protože to je muž činu...to za prvé. ale někdy to už je jen setrvačnnost, co dva lidi spojuje po tolika letech, láska se změní v přátelství - a někdy se nezmění v nic. Lhostejné nic. To, že se někdo zamiluje víckrát v životě, je zcela přirozené. Monogamii si lidé vymysleli kvůli majetku, aby dědili vždy děti příslušného páru, otce...jinak je skutečně proti přírodě

bara ( 4. června 2010 20:05 )

bara ( 4. června 2010 20:04 )

detavare, detavar!! na tebe jsem se těšila! ty vždy pobavíš a tím potěšíš..)

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa