Během jízdy docházelo mezi řidiči a cyklisty i k potyčkám! „Řidiči aut byli nervózní a vyskytly se potyčky mezi motoristy a cyklisty, ale spíše verbální,“ řekla policejní mluvčí Martínková. V dopravě podle ní nebyly mimořádné komplikace. „Jednalo se jen o problémy, které jsou při podobných větších akcích běžné,“ doplnila. 

Asi to ten Vasek bude muset zazpivat i za mne ...Will I get to perform at the Andel Music Price tonight????http://www.lidovky.cz/cykliste-projedou-tunelem-blanka-velka-jarni-cyklojizda-omezi-dopravu-13c-/zpravy-domov.aspx?c=A150416_074649_ln_domov_mct

Posted by Marta Jandová on 16. duben 2015

Cyklojízda ovšem málem zhatila vystoupení Marty Jandové na předávání hudebních cen Anděl 2014! Zde měla vystoupit s Václavem Noidem Bártou s jejich společnou písní Hope Never Dies, se kterou se účastní i soutěže Eurovize. Nakonec se ale vše podařilo.

Během cyklojízdy byli lehce zraněni dva cyklisté v tunelu Blanka. Vše ale mohlo být mnohem horší, někteří neukáznění cyklisté se při jízdě Chotkovou ulicí chytali projíždějících tramvají, aby je vytáhly do nepříjemného kopce!

Fotogalerie
10 fotografií