Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

VIDEO: Psího plaváčka opečovává kočka

Video se připravuje ...
Autor: uá, mivrk - 
7. června 2011
06:45

Čerstvě narozené štěně zachránila z potoka, kde se topilo, Iveta Dlouhá (24) z Ležek na Podbořansku. Pokusila se ho dát ke své feně se štěňaty, fenka ale malého vetřelce nepřijala. Náhradní mámu nakonec našlo štěňátko jedné z koček, která je krmí společně se svými koťaty.

Iveta Dlouhá teď pro malou fenečku, které říká Plaváček, hledá nový domov. Nechat si ji nemůže, protože má už pět svých psů. „Na procházce se psy jsem zaslechla žalostný nářek. Zjistila jsem, že ho vydává štěňátko, které se z posledních sil drží předními pacičkami na břehu potoka. Na to, aby se dostalo ven, nemělo sílu,“ popsala drama pejskova zachránkyně.

Štěňátko, které mělo čerstvě ukousnutou pupeční šňůru, bylo silně podchlazené. Nemohlo se už ani hýbat. Iveta Dlouhá ho schovala pod oblečení a uháněla s ním domů. Doufala, že by se ho mohla ujmout jejich fena bernského salašnického psa, která se stará o pět štěňat. Ta ale o další přírůstek nestála. Naštěstí ho přijala babiččina kočka Afty, která se nakonec ukázala být vzornou adoptivní mámou. Plaváčka kojí na půdě na seně společně se čtyřmi koťaty.

12356 ( 7. června 2011 12:26 )

dokud mezi nami budou lide se zlatym srdcem, tak to jeste nebude s lidskou rasou, tak hrozne. Ty, kteri dokazi utopit stene a nebo kote, by zaslouzili tu samou smrt. Kdyby kazdy majitel nechal sv zvire vykastrovat, po case by nemusely byt zadne zvireci utulky.

zaviracispendlik ( 7. června 2011 11:48 )

zase někdo topil štěňata

Zobrazit celou diskusi