Oslavě vévodil doslova monstrózní narozeninový dort. Několikapatrová šlehačková struktura byla zdobená jedlými fotografiemi osobností českého showbyznysu.

Fotogalerie
10 fotografií


O zábavu se staral ostravský soubor baletek, které se dle potřeby měnily v mažoretky. Ansábl, jehož věkový průměr byl slušné půlstoletí, zaujal především svými rafinovanými kostýmy. Baletní sukýnky nepatrné délky doplňovaly plenkové kalhotky pro dospělé. Při dalším čísle se oblékly do východoevropsky laděných šatů. Na programu bylo také vystoupení polonahého hadího muže.

Během oslavy proběhl také křest singlu Chci tě mít, který Martin France nazpíval společně s Šárkou Vaňkovou. Ta, ač tvrdí, že nikoho nemá, strávila celý večer ve společnosti fotografa Jakuba Ludvíka. „Jsem teď sama,“ řekla Šárka na dotaz Blesk.cz. „S Jakubem si skvěle rozumíme, vždycky si máme co říct,“ dodala však vzápětí s úsměvem neviňátka.

R’n’B zpěvačka Victoria se na večírku pochlubila svým těhotným bříškem. Je již v pátém měsíci a s přítelem plánují svatbu.

Na mejdanu nechyběl ani lev salónů Sámer Issa, který dorazil se svou expřítelkyní, houslistkou Pavlou Dubnou. O uplynulém víkendu se společně objevili na předávání cen TýTý. Sámer obsadil v kategorii zpěvák stříbrné místo. Přát oslavenci nepřišel Sámer s prázdnou. Přinesl mu přívěšek Dolce a Gabbanna, který jak se přiznal, sháněl na poslední chvíli.