Aplikace se jmenuje Wank-o-Meter (překlad si prosím najděte sami) a naleznete ho zdarma v androidím Marketu. Prográmek poté funguje jako měřák výkonnosti při ukájecí činnosti. Využívá při tom pohybových senzorů v telefonu. Jinak řečeno, jak s telefonem třesete.

Nejtěžším úkolem zřejmě bude si připevnit nějakým chytrým způsobem telefon na ruku (předloktí, zápěstí). Gumička, provázek, lepící páska nebo sportovní pouzdro na iPod by mohly k tomuto účelu dobře posloužit. Pak jen již stačí navolit mód: trénink, soutěž nebo trénink vaší drahé polovičky. A jít do akce.

Za doprovodu hudby nebo ječení

Pokud si činnost chcete trošku okořenit, můžete si navolit i doprovodné zvuky. "Hudba z pornofilmu" je dostatečně výmluvná. Pro výstředníky je zde melodie jaderného poplachu, zvuky zvířat, potlesk, smích a mnoho dalších.

Telefon snímá otřesy telefonu, sílu pohybu, rychlost, rytmus, počet spálených kalorií a nakonec vyhodnotí výsledek, který samozřejmě můžete umístit na internet a sledovat celosvětové statistiky. Vše je samozřejmě zcela anonymní. Výsledky a známky kvality se ukládají na váš telefon, tudíž si můžete prohlížet svůj výkonnostní růst.

Wank-o-Meter má jen 1,2 MB a je úplně zdarma. Vyzkoušet ho můžete ihned, stačí v telefonu zamířit na Market. Na aplikaci pro iPhone se prý pracuje. Obdobu určenou pro ženskou část populace bohužel neznáme.

Fotogalerie
5 fotografií