Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Orgasmus i drogové opojení: Pět atrakcí na matějské pouti, které vám zamotají hlavu!

/
  • Atrakce na matějské vám zamotají hlavu
    25. února 2018 ● 16:00

    Na matějské pouti objevíte na 115 atrakcí. My jsme se vypravili na pět z nich, které si můžete letos zažít poprvé. Na co se připravit a co si s sebou nezapomenout? Už teď vám můžeme prozradit, že tyhle atrakce vám navodí pocity jako na drogách i orgasmus.

  • 1.

    Lavice s postřikem

    Lavice, která se točí ze strany na stranu, je klasikou matějských poutí. Tahle „Avengers“ má ale pár vychytávek navíc. Kromě kouřových efektů dokonce osvěžuje vodou, aby jízda stála opravdu za to. Naštěstí v tom mrazu, ve kterém jsme se sem vydali my, vodu na tvář nestříkají.

    CENA: 70 korun

    TIP REDAKTORKY: Doporučuji vzít si kalhoty a taky chůdy. Při 165 cm budete muset na lavici vyskakovat.

    Avengers lavice
    Autor: Eva Fornálová

  • 2.

    Bludiště jako na drogách

    Pokud jste abstinenty, ale máte chuť zažít si, jaké by to bylo okusit halucinogeny nebo se pořádně opít, zavítejte do atrakce s názvem Psychedelic. Po nasazení brýlí se vydáte do bludiště světel, ve kterém objevíte i most v tunelu, ve kterém se kolem točí tubus. Motat se tady budete i bez alkoholu.

    CENA: 100 korun dospělý, 80 korun děti

    TIP REDAKTORKY: Rozhodně se před vstupem neopíjejte!

    Psychedelic
    Autor: Eva Fornálová

  • 3.

    Orgasmus při volném pádu

    Pro odvážlivce tady máme tip na Goldmine Tower, která vám navodí pocit orgasmu i umírání. Díky této rudé atrakci získáte nejhezčí výhled na Prahu z 90 metrů nad zemí. Několikrát se s vámi na samém vrcholku zatočí dokola. Jenže má to pár „ale“. Kromě toho vás několikrát nakloní směrem k zemi, že se budete bát o své boty a nejen o ně. A pak přijde to hlavní, zklidnění a čekání na smrt v podobě volného pádu dolů, který vám způsobí pocity orgasmu.

    CENA: 120 korun

    TIP REDAKTORKY: I na tuto atrakci doporučuji vzít si kalhoty a chůdy. Sedačky jsou totiž dost vysoko. A nezapomeňte si pořádně utáhnout tkaničky, ať nepřijdete o boty.

    Goldmine Tower
    Autor: Eva Fornálová

  • 4.

    Do hlubiny oceánů

    Na matějské se můžete ponořit i do hlubin oceánů. Tahle atrakce vás provede tajemným podmořským světem, na jehož konci vás čeká zkáza v podobě sežrání. Doporučujeme zejména pro rodiny s dětmi. A pokud se sem vypravíte, sedněte si těsně před obrazovku, ať to za to stojí.

    CENA: 80 korun

    TIP REDAKTORKY: Pokud nejste nedoslýchaví, stojí za to si vzít s sebou špunty do uší. A při náklonu vpřed se pořádně zapřete nohama. 

    Matějská pouť 2018.
    Autor: Alexandr Malachovský

  • 5.

    Řetízkáč pro odvážné

    Že je řetízkáč jen pro malé děti? Omyl! Na matějské si můžete zažít řetízkáč „Around the World“, který vám napumpuje adrenalin do žil. Vyveze vás totiž do výšky 80 metrů. Žádné podpásovky s volným pádem nečekejte. Na řetízkáči byla největší zima ze všech zmiňovaných atrakcí. A tak pokud se sem vypravíte během března, doporučujeme čepici, šálu a rukavice. 

    CENA: 120 korun

    TIP REDAKTORKY: Na sukni na matějské zapomeňte! Zapínání se tady totiž upevňuje mezi nohama.

    Řetízkáč v oblacích
    Autor: Eva Fornálová

    Video
    Video se připravuje ...

    Atrakce na Matějské Eva Fornálová

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 1

karancita: Na Matějskou již nikdy!!!! Hned u vchodu Vás zastaví "rusky mluvící gorily", které po Vás budou chtít 50,- Kč za osobu, jen pro to, že se tam jdete podívat. Lituji rodiny s více dětmi. Pan Kočka bude zřejmě dosti bohatý člověk. Loňská návštěva byla 250 000 lidí, tak si spočítejte jen výdělek za vstupné.

(25. 02. 2018 18:07)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
VYHLEDAT VÝSLEDKY Načítám
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy