Vánoční trhy na Výstavišti jsou tradiční více než patnáct let. Dárky můžete nakoupit u více než 250 prodejců. Nechybí tradiční dárky v podobě ponožek a dalších kusů oblečení. Koupit tady můžete i hračky. A pokud se sem vydáte se svými ratolestmi, můžete je rovnou u některého stánku s hračkami nechat.

Zabavíte je a vy si můžete v klidu vybrat dárky pro zbytek rodiny. „Chodíme sem každoročně. Ten vstup za 25 korun nás nezabije a nemusím tak obcházet přeplněné obchoďáky,“ vysvětlovala návštěvnice trhů Dana, proč se sem vydala už první den.

Video
Video se připravuje ...

V paláci nyní objevíte obrovské vánoční trhy Eva Fornálová

Kromě dárků tady můžete koupit nejen vykrajovátka a ozdobičky, ale také už upečené cukroví. Za kilo několika druhů zaplatíte 380 korun. Nebo si tady můžete koupit za 110 korun kelímek husího sádla, na kterém si můžete na Vánoce usmažit kapra.

Klasické vánoční trhy jsou pak spojeny s těmi řemeslnými. „Již po třinácté se v pravém křídle Průmyslového paláce opět představí na 150 řemesel z České republiky, ale také ze zahraničí. Setkáte se nejen s hrnčíři, ale i s řemeslníky a ctiteli starodávných řemesel a tradic, kteří Vám kromě prodeje svých výrobků nabídnou i ukázky své tvorby,“ prozradila za organizátory Daniela Vocetková.

Kdy? Od 1. do 3. prosince
Kde? Výstaviště Holešovice
Vstupné? 25 korun

Podívejte se, jak to tady vypadá:

Fotogalerie
38 fotografií