Jason Mraz začal šířit svou pozitivní energii a hudbu v kavárnách v San Diegu. Dnes vystupuje zpěvák „českého původu“ v arénách a stadionech po celém světě. Dědeček Jasona Mraze odešel do Spojených států z Rakouska-Uherska v roce 1915, odtud taky pochází jeho česky znějící příjmení.

Zpěvák, farmář i fotograf

„Mraz, dvojnásobný držitel Grammy, na kterou byl i šestkrát nominovaný, se proslavil se svým rekordním singlem I’m Yours, za který získal platinová ocenění hned v několika zemích,“ uvádí společnost, která koncert pořádá.

Mezi hudební styly, které na koncertě od Jasona Mraze uslyšíte, patří jednoznačně reggae, pop, rock, folk, jazz, a hip hop. Kromě hudby se ale zpěvák věnuje i dalším aktivitám. Je vášnivým surfařem, farmářem, jelikož vlastní avokádovou farmu, ale i fotografem.  Jeho snímky z polaroidu dokonce vyšly i knižně.

„Mraz oslavuje nesčetné podoby hudby a její zázračnou schopnost inspirovat fanoušky po celém světě, který nazývá svým domovem,“ popisují organizátoři. Na koncert se můžete těšit 20. března od 19 hodin ve Foru Karlín, všechna místa na koncertě jsou pouze na sezení.

Fotogalerie
4 fotografie