Dvě promile alkoholu v dechu, honička se strážníky a nakonec 6 nabouraných aut! Talentovaný fotbalista Marek Koštíř (22), jenž zkoušel štěstí v ligové Boleslavi, Jablonci či Bohemians, má s policií pořádnou polízanici!

Video
Video se připravuje ...

Mladý fotbalista Marek Koštíř si zadělal na problém. Opilý v autě ujížděl před hlídkou městské policie, při cestě centrem města naboural několik automobilů. Městská policie hlavního města Prahy

Fotbalovou kariéru pořádně nerozjel, ale na plyn Octavie svých rodičů šlápnout umí. Koštíř, jenž měl nakročeno do světa velkého fotbalu, sedl za volant včera po šesté ráno, kdy se s kamarádem vracel z oslavy narozenin.

Nerespektoval výzvu

Po alkoholovém dýchánku ale řídil poněkud klikatě. „Hlídka se ho snažila zastavit za pomoci majáku, ale řidič ujížděl,“ řekla mluvčí strážníků Irena Seifertová. Koštíř spěchal z Křižovatky ulic Žitná a Krakovská, pak zabočil do Příčné ulice, šlápl na plyn a dostal smyk. „Narazil do vozidla, ale ujížděl dál. Pak naboural do dalších aut, až to ho zastavilo,“ řekla Seifertová s tím, že ho z vozu vytáhli strážníci. „Nadýchal přes dvě promile a byl převezen k lékařskému vyšetření,“ řekla policistka Iveta Martínková.

Koštíř se možná zhlédl v exreprezentantovi Davidu Limberském, který před rokem opilý boural v centru Prahy. Snad nebude v příštím utkání za Dolní Bousov, kde teď kope I.B třídu, také hloupě kroutit volantem…