Kromě klasické vstupenky si návštěvníci letošního ročníku mohli připlatit na některé interprety o 550 korun více, což by jim zaručilo stání u pódia. Organizátoři tuto novinku oznámili ve čtvrtek, předprodej plánovali spustit následně o půlnoci. Přesto, že po takové možnosti prý byla poptávka, po uvedení nabídky už reakce návštěvníků pozitivní nebyla.

Několik hodin po zahájení předprodeje už ale bylo vše jinak: „Nakonec zvítězil ten nejdůležitější hlas. Vy, naši fanoušci. Vy, kteří tvoříte Colours. Slyšíme, co nám říkáte, a respektujeme vaše názory. Zpoplatněnou zónu před pódiem tedy rušíme. Uznáváme, byla to blbost,“ oznámila v pátek ráno na sociální síti ředitelka festivalu Zlata Holušová.

Fanoušci si po zrušení místenek libovali nad tím, že se pořadatelé řídí přáním návštěvníků. Organizátoři se tak očividně mohou tento rok již klasicky těšit jejich velkému zájmu. 17. ročník festivalu Colours of Ostrava startuje 19. července a vystoupí na něm například Imagine Dragons, LP, Birdy nebo Norah Jones.

Fotogalerie
4 fotografie