Ještě než začalo středeční jednání soudu s Kevinem Dahlgrenem, který byl obžalován z vraždy čtyř členů své vzdálené rodiny v Brně-Ivanovicích, byla atmosféra uvolněná. Rodiče, kteří za synem přijeli až ze Spojených Států, dokonce vtipkovali s tlumočníkem.

Video
Video se připravuje ...

Doživotí pro Dahlgrena! Podívejte se, jak vrah přijal rozsudek! Václav Lang

Pak ale přišlo zdrcující rozhodnutí soudu – Dahlgren je vinen a do vězení půjde na doživotí. Sám odsouzený vypadal překvapeně, jeho výraz byl plný zděšení, jakoby nemohl uvěřit, co se to vlastně stalo.

Jeho rodiče ale zachovávali stoický klid, matka Sandy se skrývala za velkými slunečními brýlemi, nevypadalo to ale, že by plakala.

Když soudce jednání ukončil a těžkooděnci Dahlgrena odváděli zpět do vazby, rodiče se s ním snažili rozloučit, matka se přes lavice natahovala k synovi, ale marně. „It will be okay,“ křikla na něj (Bude to dobrý, pozn. red.). Dahlgren se v jednu chvíli k rodičům otočil, jakoby jim chtěl aspoň něco říct, ale těžkooděnec mu cukl s pouty a odtáhl ho od veřejnosti pryč.

Video
Video se připravuje ...

Kevin Dahlgren odchází od soudu, je vidět, jak mu těžkooděnec v jednu chvíli trhl s pouty a odtáhl ho pryč. Václav Lang

Dahlgren se na místě odvolal, rozsudek tedy není pravomocný a bude o něm dále rozhodovat odvolací soud. Kdy tomu tak bude, zatím není známo.

VŠE O KAUZE DAHLGREN ČTĚTE ZDE

Fotogalerie
37 fotografií