Toaletářka po prvotním překvapení nezvaného hosta z místnosti vykázala, jenže muž si z toho těžkou hlavu nedělal. Zatímco žena spěchala pro údržbáře, uvnitř záchodků se rozpoutalo peklo. Na jeho konci zůstal obraz zkázy jako po akci demoliční čety.

„Když se za chvíli toaletářka vrátila s údržbářem, uviděli zdemolované stropní podhledy. Ulomené kusy se povalovaly po zemi a ve stropě zela díra přibližně o rozměru čtyř čtverečních metrů. Oba pracovníci měli za to, že měl muž pod vlivem alkoholu v úmyslu utéct podhledem pryč,“ popsal výjev mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

To už se zkrotlý vandal hlídce městské policie dušoval, že do dámské části toalet vešel v opilosti nedopatřením a usnul tam. Po probuzení na něj údajně spadlo ze stropu osvětlení a on zavadil rukou o elektroinstalaci tak nešťastně, že strhl ještě část stropu.

Vandalismus či neumětelství, jedno je jisté. Škoda s vysokou pravděpodobností přesáhne pětitisícovou hranici trestného činu, a tak se ničitele "ujala" republiková policie.

VIDEO: Mladík rozbil výlohu, při útěku ho srazilo auto.

Fotogalerie
4 fotografie