„Je to smutná zpráva. Budu si ji vždy pamatovat jako skvělou produkční, dění měla pod palcem, vše odsýpalo,“ svěřil se jeden z přátel.

Alexandra Bauerová se coby produkční podílela mimo jiné v roce 2014 na natáčení televizního filmu režiséra Jiřího Stracha Osmy o normalizačním úředníkovi, který podepíše v opilosti prohlášení Charty 77. V hlavní roli exceloval Ivan Trojan.

Pracovala také u Miroslava Jandory, který se mimo jiné podílí na organizaci bitvy tří císařů z roku 1805 u Tvarožné. Ten ji označil za „sluníčko.“ „Milá, hezká, učenlivá, pracovitá. A měla jednu vlastnost, která se moc nenosí. Když si nebyla jistá, neměla problém se zeptat. Tak mladí lidé by neměli umírat,“ řekl Blesku Jandora.   

Po narození syna (5) odešla Alexandra na mateřskou dovolenou. Žena, která je dcerou někdejšího ředitele brněnského studia České televize Karla Buriana, nedokázala nikdy nikoho zarmoutit.

„Ano, i taková byla naše Saša, neznala žádné vrcholy, jak pracovní, tak i osobní. Áách, jen jeden nepřekonala,“ napsal na sociální síti pod fotografii své dcery při výstupu v horách zarmoucený táta.

„Měla jsem možnost se s ní setkat jen jednou, ale byla neskutečně charismatická. Mít takovou dceru - to byl dar,“ připojila vzkaz uživatelka Lu Mig.

VIDEO: Se zemřelou hobojistka Denisou (†26), manželkou bubeníka z kapely Mirai, se smuteční hosté rozloučili vypuštěním balónků do nebe. Mladou ženu loni porazilo auto.

Video
Video se připravuje ...

Se zemřelou hobojistka Denisou (†26),manželkou bubeníka z kapely Mirai, se smuteční hosté rozloučili vypuštěním balónků do nebe. Mladou ženu loni porazilo auto. Soňa Molatová

Fotogalerie
6 fotografií