Kýčovité dárky většinou jen zapadnou prachem, a až po letech najdou své místo v odpadkovém koši. Ženy si navíc nepamatují to, co onoho 14. února dostaly, ale spíše pocity, vůně, chutě, emoce, které ten den prožily. Proto spíše než dárek posilněte své libido a připravte se na nezapomenutelný sex.

Jak vypadá dokonalý sex?

Jakmile v manželství sex nefunguje, je to blbý. Sex stmeluje, je to způsob mimoslovní komunikace a většina studií dokazuje, že u dlouhotrvajících svazků hraje pořád velkou roli,” popsal sexuolog a psycholog MUDr. Ondřej Trojan, Ph.D., FECSM. Jenže jak vlastně vypadá takový dokonalý sex?

Vy to asi víte, neboť se znáte a přesně víte, co vám dělá dobře. Ovšem co si představuje pod pojmem dokonalý sex žena?

Svou zkušenost popisuje Erika: „Jednou jsem měla milence a byl to voják. Páni, ten měl výdrž. Dělali jsme to celou noc. Když jsem pak četla knihu 50 odstínů šedi, měla jsem v hlavě jen jeho. Připadalo mi to, jakoby kniha byla napsaná o nás. Věřila jsem, že nic a nikoho lepšího nezažiju.

Pro ženu je tedy jednoznačně důležitá délka sexu. Prodlužte svou výdrž se Zerexem Extralong. Uživatelé uvádí prodloužení pohlavního styku až o 30 minut.

Jak dlouhý by měl být dokonalý sex?

Průzkum internetové seznamky Saucy Dates ukazuje, že muži si chtějí sex užívat po dobu 25 minut a 43 sekund a ženy v průměru preferují o osm sekund více. Z těchto dat tedy jasně vyplývá, že byste měl při sexu vydržet minimálně 25 minut. Jenže co když tak dlouho nevydržíte?

Příroda nám přichystala zákon schválnosti. Čím více jsme krásou erotického protějšku fascinováni, tím mohutnější může být naše vzrušení,” říká uznávaný odborník v oblasti sexuologie MUDr. Václav Urbánek, CSc.

Prožijte vášnivý Valentýn

Oslavy sv. Valentýna jsou jen jednou za rok. Proto by byla škoda zažít jen obyčejný, průměrný sex. Pozvedněte svůj sexuální zážitek na vyšší úroveň s erotickou knihou Zerexsutra. Zerexsutra není jen tak obyčejná knížka.

Najdete v ní jak nové, moderní erotické polohy, tak i erotické čtení pro vás oba. Taková kniha zde ještě nebyla! Spojují se v ní jak tradiční návody z Kámasútry, tak i zcela nové techniky a polohy, které ještě nikde předtím nebyly popsány. Kniha Zerexsutra vás dozajista navnadí k novým polohám, ale také rozpálí do běla. Zerexsutra je dokonalým valentýnským dárkem.

Podpořte své libido

Nemáte problém s výdrží, ale spíše s nastartováním svého chtíče? Přáli byste si doslova skočit na svou partnerku a zavalit jí tsunami vášně?

Ztopoření penisu je velice složitým mechanismem a jeho poruchy mohou mít příčinu jak tělesnou, tak i psychickou. Obě tyto příčiny se někdy kombinují. Týkají se vás tyto potíže? Pak vyzkoušejte místo Zerexu Extralong modalitu s názvem Zerex Klasik.

Zerex Klasik je certifikovaný výrobek vyrobený z vybraných výtažků a extraktů bylin a přírodních látek. Nachází se v něm výtažek z bylin maca, kotvičníku zemního, přírodní aminokyseliny L-Citruline, L-Arginin a L-Lyzin a také extrakt z kakaovníku. Právě díky svému složení na přírodní bázi, je Zerex zcela bezpečný. Zerex Klasik má pozitivní účinky na vaše libido, chuť na sex, i na samotnou erekci. Jedná se o nejprodávanější doplněk stravy ze všech tří produktů Zerex v Česku. S ním se o svou erekci bát nemusíte.

Přejeme vám, ať letos prožijete vášnivého a nezapomenutelného Valentýna. Nechť prožijete s vaší partnerkou či partnerem neopakovatelné chvíle touhy!