Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

10 důvodů, proč vyrazit na Votvírák!

/
  • (VOTVÍRÁK, spol. s.r.o.)
    23. května 2017 ● 14:16

    Festivalová sezona klepe na dveře a spolu s ní se kvapem blíží jeden z nejoblíbenějších českých festivalů – Votvírák. Máme pro vás deset dobrých důvodů, proč na něm 16. až 18. června nesmíte chybět ani vy!

  • 1.

    10 obecných důvodů

    Rybičky 48
    Autor: VOTVÍRÁK, spol. s.r.o.


    Otvírání festivalové sezony

    Vítání jara dávno vyšlo z módy, nadšenci namísto něj vítají letní festivalové období, které přinese opět po roce spoustu zábavy a hudebních zážitků. A právě proto se připravte a nenechte si oslavu léta a festivalů ujít.


    Umístění

    Festival se koná 25 km od Prahy – v Milovicích. Místo je dobře dostupné.


    Dva dny plné muziky

    Ne jeden, ale nabízí rovnou dva dny plné toho nejlepšího, co česká a slovenská hudební scéna nabízí. Můžete si nonstop užívat, můžete také využít stanové městečko, můžete se bavit naplno. Přivítejte festivalovou sezonu stylově.


    Kemp styl

    Jestli chcete zažít opravdovou festivalovou atmosféru se vším všudy a naladit se na další letní akce, pak není nic jednoduššího, než využít stanového městečka, vybalit si s bandou přátel stan a užít si první z festivalů. Výhoda kempování je menší soukromí v případě potřeby a samozřejmě možnost odpočinku. Na festivalu jsou kempy hned tři


    Jídlo, jídlo, jídlo

    K festivalu patří i řada možností stravování, je na vás, co ochutnáte. Na své si přijdou i vegetariáni, protože Votvírák je pro všechny. Nabízí stánky s různými druhy občerstvení, aby si vybral opravdu každý.


    Děti zdarma

    Děti do 130 cm mají vstup zdarma. Jestli vás partnerka stále přemlouvá, ať někam vezmete celou rodinu, je Votvírák dobrý tip.


    Bezpečnost

    Ani bezpečnost nesmí chybět, tudíž na Votvíráku budou k dispozici bezpečnostní agentura a pořadatelé, kteří dohlédnou na pořádek.


    Cena

    Cena může být důvodem, proč na některé festivaly jedete a na jiné ne. Votvírák však patří mezi dostupné a cena vstupenky je vzhledem k programu přijatelná pro všechny. Vybírat můžete mezi klasickou klubovou kartou nebo VIP. VIP vstupenky jsou už ale bohužel vyprodané.


    Na své si přijde každý

    Hudební scéna je rozmanitá a v rozmanitosti je krása. Na své si tak přijdou slečny, jež by rády protančily noc, pánové, kteří rádi rap, i rockeři tělem i duší. Je to festival pro všechny věkové kategorie.


    Bohatý doprovodný program

    Na festivalu pobaví adrenalinový šílenec i povaleč. Rozsáhlé chill out zóny s pohodlným posezením můžete záhy vystřídat s adrenalinovým zážitkem na pouti nebo v podobě exhibice FMX.


  • 2.

    10 hudebních důvodů


    Meky Žbirka
    Autor: VOTVÍRÁK, spol. s.r.o.


    Team a Pavol Habera
    Pavol Habera a jeho kapela Team patří mezi hlavní hvězdy. Legenda slovenské hudební scény a miláček ženských srdcí naváže na loňské úspěšné turné a na Votvíráku zažije svou premiéru.


    Miro Žbirka

    Nebyl by to pořádný festival, kdyby na něm chyběla klasika, která nestárne. Tou máme na mysli Miro Žbirku, jenž potěší svými nejlepšími hity.


    Ine Kafe, Alkehol, Wohnout, Rybičky 48

    Tyto kapely měly úspěch na posledních ročnících Votvíráku. Jsou to formace, bez kterých by to zkrátka nebylo ono. I letos vás rozohní Iné Kafe, Alkehol, Wohnout nebo třeba Rybičky 48.


    Hip Hop Stage

    Co rozhodně bude stát za to? Hip Hop Stage na Votvíráku. Druhá největší hiphopová událost hned po Hip Hop Kempu nabídne line-up, jenž mluví za vše: H16 včetně Majka Spirita, Prago Union, Řezník a Sodoma Gomora, Smack, Marpo, Azurit Kingdom, Strapo, Indy & Wich, Moja Reč, Pauli Garand & Kenny Rough, LA4 a další.

    Majk Spirit
    Autor: VOTVÍRÁK, spol. s.r.o.

    Jaroslav Uhlíř

    Když jsme psali, že Votvírák je pro každého, mysleli jsme opravdu pro každého. Vítat léto může kdokoli také s populárním českým písníčkařem Jaroslavem Uhlířem.


    Xindl X

    Texty, které vás zaručeně pobaví, pohodové písničky, prostě zábava jaksepatří. To je Xindl X, jenž hned po svém jarním turné navštíví Votvírák a zpestří vám den.


    No Name

    Skupina beze jména, kterou známe všichni. Kdo to o sobě může říct? No Name nemohli v programu chybět. Slovenští poprockeři nás baví už dvě desítky let, a tak jsou připraveni i letos nás přesvědčit o svých kvalitách.


    Visací Zámek, Totální nasazení

    Jestli patříte mezi ty punkověji založené, pak ani na vás Votvírak nezapomene. Jistě potěší legenda českého punku Visací Zámek, a pokud si myslíte, že je to jediná známka punku na Votvíráku, pak se pletete. Dalším zástupcem bude například kapela Totální nasazení.


    Mr. Cocoman a Voxel

    Festival fandí všem hudebním žánrům i začínajícím umělcům, nevytváří žádné hranice. Proto se na tomto ročníku můžete těšit na Mr. Cocomana nebo si poslechnout zpěváka Voxela, jenž je známý svým pozitivním přístupem k životu, který promítá do svých textů.


    Taneční scéna

    Bez taneční scény by festival nebyl festivalem, a tak i letos můžete očekávat taneční hudbu. Taneční scénu si mohou užít návštěvníci stanových městeček dokonce už od čtvrtku, takže každý, kdo se zabydlí, může sbírat náladu už 15. června. Na festivalu zahrají například Roberto Chochola, Tommy Rogers nebo Enrico.

Dnešní horoskopy