Je to moderní fotoalbum, které má podobu klasické knihy, vyrobené z fotografií, naskenovaných obrázků či vlastních textů.  Existují různé druhy CEWE FOTOKNIH, rozdělené jsou podle technologií výroby. Můžete si je vytisknout na křídový papír nebo na lesklý papír s následným lakováním. Novinkou je velice moderní technologie, která umožňuje vložit do CEWE FOTOKNIH také Vaše video například z dovolené. Dělí se dle velikosti a dle formátu. Největší úspěch u koncových zákazníků má CEWE FOTOKNIHA s názvem XL, která je také nejprodávanější jedničkou na trhu.

Autor: CEWE FOTOKNIHA

CEWE FOTOKNIHU si můžete uspořádat a navrhnout zcela dle své invence. Můžete zvolit pozadí, barvu, velikost a poměr fotografií na stránce, do pozadí můžete přidávat rámečky k fotografiím nebo symboly, které se vám ke konkrétnímu albu zrovna hodí. Zvolit si můžete také vazbu. Na webových stránkách www.fotolab.cz si můžete zdarma stáhnout program, který vám vaši vysněnou CEWE FOTOKNIHU pomůže vytvořit. Pokud nejste v elektronických záležitostech zdatnými hráči, pomůže Vám CEWE FOTOAKADAMIE, kde vás během jedné hodiny zasvětí a vyškolí v poměrně jednoduchém programu. Pokud na stahování programu či tvorbu CEWE FOTOKNIHY  nemáte z jakéhokoliv důvodů čas, odborníci z CeWe Color – FOTOLAB vytvoří za poplatek  CEWE FOTOKNIHU dle Vašeho přání za vás.

Autor: CEWE FOTOKNIHA

Soutěž roku 2012

Soutěžíme o Mezinárodní CEWE FOTOKNIHU  roku. Už třetím rokem vypuká pravidelně na začátku června soutěž, kam můžete přihlásit své vyrobené a sestavené fotoknihy. Soutěž probíhá celý rok, kdy se za účasti mediálně známých osobností v roli porotců vyhodnotí nejkrásnější CEWE FOTOKNIHA. Její autor vyhraje luxusní automobil značky Peogeout 508. Každý registrovaný soutěží automaticky získává poukázku v hodnotě 500,- Kč na další fotoknihu, takže si i majitelé nevýherních CEWE FOTOKNIH přijdou na své.

Autor: CEWE FOTOKNIHA

Jak si mohu CEWE FOTOKNIHU objednat?

K objednání je přímo on line na webových stránkách www.fotolab.cz, kde se hotový sestavený produkt automaticky přes internet přenese na server fotosběrny a záleží už jen na vás, kde si svoji hotovou CEWE FOTOKNIHU vyzvednete, zda ve své oblíbené fotosběrně, na pobočce v Praze 4 – Chodově nebo si ji necháte Českou poštou či PPL doručit až domu,

Důležité je také to, že pokud se Vám CEWE FOTOKNIHA  nepovede, máte nárok na automatické vrácení peněž, platí zde 100% záruka na vrácení peněz.

Potřebujete poradit? - kontaktujte naší zákaznickou linku  272 071 200 

 Více informací naleznete také na webových stránkách

www.fotolab.cz