Baby Annabell totiž není jen panenka, ale celý hrací koncept určený pro holčičky od tří do osmi let. Umožňuje „malým maminkám“ hrát si s panenkou, jakoby to bylo skutečné miminko. V hracím konceptu kromě panenek najdete i množství doplňků a oblečků, podporujících realističnost hry.

Autor: Zapf Creation

Samotná panenka Baby Annabell nejen vypadá jako skutečné miminko. Díky svým funkcím se tak i chová. Reaguje na doteky, umí ronit pravé slzy a dokonce i hýbe pusinkou. Ve světě Baby Annabell najdete vše, co opravdové miminko potřebuje. Od dudlíků po jídelní židličku, od spodního prádla po slavnostní oblečky.  Pestrá hra s Baby Annabell tak přináší stále nové a nové podněty pro hru, čímž ustavičně podněcuje dětskou představivost. Rovněž je prokázáno, že pomáhá rozvíjet důležité sociální dovednosti a hodnoty, jako je odpovědnost, komunikace a empatie. 

A jak může taková hra s Baby Annabell vypadat? Holčičky s ní mohou strávit třeba celý den. Jen si zkuste představit…

Autor: Zapf Creation

Aktivní dopoledne

Annabellka se ráno probudí v růžové postýlce s pelestmi ve tvaru ovečky. Tam se jí totiž zdají ty nejkrásnější sny. Ale nedá se nic dělat, i miminka musí vstávat. A co Baby Annabell potřebuje hned po probuzení? No přeci svůj nočník! Poté ji musí malá maminka nakrmit. Annabellka umí pít vodu ze své lahvičky a při tom spokojeně hýbe pusinkou. A čím vyplnit zbytek dopoledne? Co třeba nákupy? Všechny přece milujeme nákupy. Annabellka je může absolvovat v pohodlné a bezpečné přenosné sedačce. Aby byla přenosná sedačka pohodlná i pro maminku, je vybavena ergonomickou rukojetí, díky které bude přenášení miminka hračkou.

Autor: Zapf Creation

Odpolední odpočinek a hra

Po nákupech má Annabellka hlad. Než malá maminka připraví oběd, může své miminko posadit do jídelní židličky, ve které pak bude Annabellce skvěle chutnat! Po obědě by si miminko i maminka měly odpočinout a trochu se prospat. S uspáním pomůže Ovečka na spaní. Roztomilá hračka s hvězdičkou na bříšku, po jejímž stištění se hvězdička rozsvítí a rozezní se ukolébavka. Jakmile se Annabellka vyspinká a je znovu čerstvá, je čas si hrát! O zábavu se postará krásná Chodící ovečka – sama chodí a přitom hýbe ušima a legračně bečí. Odpoledne mohou děvčátka vyrazit na vzduch. Annabellka je na to vybavena pohodlným kočárkem.

Autor: Zapf Creation

Dobrou noc, Baby Annabell

Před spaním je ještě třeba Annabellku přebalit a převléct, k čemuž dokonale poslouží skříň, která slouží zároveň jako přebalovací pult. Když na ni Annabellka leží, může ji malá maminka pustit na uklidnění příjemnou ukolébavku. Zahraje ji roztomilá svítící ovečka umístěná na horní části skříně. A teď už je Baby Annabell připravená do postýlky. To byl ale dlouhý den. A na co se může těšit zítra?

Více se dozvíte na: www.baby-annabell.com