Až uvidíte Benexii poprvé, malá drobná semínka, jen těžko uvěříte, že se jedná o nejobsažnější semínka, která matka příroda vytvořila. Určitě vás napadne otázka, jak se všechno to dobré může vejít do  semínek připomínajících vzhledem i velikostí mák?  A  přesto, semínka Benexia® obsahují 10x více omega 3, než je v porci lososa, 15x více vlákniny, než je v brokolici, 5x více vápníku, než je v mléce. Obsahují toho však více, například ženy, které trpí nedostatkem železa, potěší, že Mike™ Benexia® obsahuje 3x více železa, než je ve špenátu, a nedostatek železa se přece projevuje i únavou a kruhy pod očima, kterých se všichni rádi zbaví.

Autor: www.benexia.cz

Z  nutričních hodnot vyplývá, že pro každodenní péči o  zdraví bude stačit jedna jediná odměrka Mike® Benexia™ do jogurtu nebo do salátu, do pečení nebo jen tak smíchat s vodou a džusem. Semínka lze vlastně nasypat téměř do  každého jídla, jsou totiž bez chuti, jen příjemně chroupou a jídlo i barevně obohacují, a to všechno dohromady zvyšuje požitek z jídla, proto se dají ideálně použít na vylepšení jakéhokoliv jarního receptu. V tomto směru může být Benexia® i příjemně návyková.

Autor: www.benexia.cz

Asi nejdůležitější složkou semínek Mike Benexia® jsou omega 3 mastné kyseliny. Pro člověka jsou životně důležité, protože mají velký vliv na udržení dobrého cholesterolu. Zkuste si připravit jarní salát bohatý na nutriční látky díky obsahu Chia Benexia® semínek. Přisypáním jedné odměrky doplníte 100 % doporučené denní dávky omega 3 a více než 14 % doporučeného příjmu vlákniny, které ve zdravé a vyvážené stravě nutně potřebujeme.

Recepty a další informace najdete na www.benexia.cz.

Fotogalerie
2 fotografie