Fotolab.cz nabízí několik druhů CEWE FOTOKNIH, aby si z nich mohl vybrat opravdu každý. Nejmenší kniha stojí  179 Kč a má základní počet stran, což činí 26, ale existuje možnost přidávání dalších stran a to vždy po osmi.

Pokud se bojíte, že máte fotografií hodně a nedoplatíte se, tak rozhodně nemusíte. Nezáleží na tom, kolik je na stránce fotografií, vždy se platí pouze za počet stran.

Technologií výroby CEWE FOTOKNIH je několik. Může to být digitální tisk, digitální tisk s úpravou stránek lakováním na tzv. vysoký lesk, fotopapír mat a fotopapír lesk. V součastnosti je mezi lidmi neoblíbenější CEWE FOTOKNIHA ve vysokém lesku.

Dlouhodobím trendem fotoknihy je formát "klasik" A4, který silně dohání formát XL, ve kterém ještě více vynikne krása fotografií.

ilustrační fotografie
Autor: Fotolab.cz

CEWE FOTOKNIHU můžete využít k nejrůznějším příležitostem. A to jako kroniku rodiny či rodinné události, kroniku oblíbeného klubu, místa, města či sportovního oddílu. Dále lze fotoknihu pojmout jako profesionální perezntaci výrobků nebo služeb a v neposlední řadě samozřejmě jako originální nezapomenutelný dárek, zejména v podobě fotoknihy vnoučat či jiných významných životních událostí.

Pokud se chcete inspirovat, jaké motivy fotoknih byly v roce 2012 neúspěšnější, přinášíme vám jejich přehled: kronika naší rodiny, fotoalbum z dovolené, kronika života oslavence, ve které lze použít i naskenovaných starých fotografií či dokumentů, cestopisy z cest, můj koníček, domácí mazlíčci a kroniky sportovních oddílů.

ilustrační fotografie
Autor: Fotolab.cz

V roce 2012 přinesl Fotolab.cz ve spojení s CEWE FOTOKNIHOU několik zásadních novinek a to CEWE FOTOKNIHU s povrchem vysoký lesk, kterou si můžete objednat pro formáty A4 a XL, CEWE FOTOKNIHU mini, což je nerychleji sestavitelná kniha z nabídky Fotolab.cz a nový program na sestavení CEWE FOTOKNIHY, který je zdarma ke stažení na stránkách www.fotolab.cz.

ilustrační fotografie
Autor: Fotolab.cz

V ČR existuje také soutěž o nejpovedenější fotoknihu roku, do které můžete své fotoknihy přihlásit. Podmínky pro přihlášení do soutěže jsou snadné. Stačí vytvořit ze svých fotografií CEWE FOTOKNIHU ve formátu XL nebo A4, do 3.12.2012 ji odeslat do výroby a následně ji do 6.1.2013 zaregistrovat do soutěže CEWE FOTOKNIHA roku 2012.

Velmi příjemným bonusem za přihlášení do soutěže je poukaz 500 Kč na sestavení další jakékoliv CEWE FOTOKNIHY, dále ihned získáte online prezentaci pro sdílení knihy na internetu a sociálních sítích a především budete zařazeni do soutěže o digitální fotoaparáty a nové auto PEUGEOT 208.

ilustrační fotografie
Autor: Fotolab.cz

A závěrem vám poradíme, jak vlastně CEWE FOTOKNIHU sestavit:

- CEWE FOTOKNIHU lze objednat online ZDE!

- CEWE FOTOKNIHU lze objednat pohodlně i prostřednictvím speciálního programu, který je zdarma ke stažení ZDE!

- CEWE FOTOKNIHU lze nechat sestavit profesionály prostřednictvím služby DESIGN SERVIS

- CEWE FOTOKNIHU lze objednat i prostřednictvím specializovaných prodejen celostátní sítě Fotolab.cz

- CEWE FOTOKNIHU se může každý naučit sestavit jako profesionál v bezplatném online kurzu CEWE FOTOAKADEMIE.

ilustrační fotografie
Autor: Fotolab.cz

Zkuste otestovat svou kreativitu a vytvořit pro své blízké originální a cenný vánoční dárek, díky němuž můžete vyhrát i nové auto či fotoaparát! Kreativním štěstí přeje!