Pokud jste pravidelným čtenářem Blesk.cz máme pro vás skvělou zprávu! Díky klientovi Fotolab.cz každý čtenář tohoto portálu získává CEWE FOTOKNIHU A4 vysoký lesk v AKCI 1+1 zdarma!

 

Jedná se o exkluzivní nabídku v rámci finále soutěže CEWE FOTOKNIHA roku 2012. Každý čtenář Blesk.cz, zákazník FOTOLAB.cz, v podstatě získá slevu 899 Kč na novinku roku tzv. fotoknihu v klasickém formátu A4, která je ve vysokém lesku  a obsahuje 26 stran, jež můžete zaplnit právě vašimi fotografiemi!

ilustrační fotografie
Autor: Fotolab.cz

 

Stačí, když při objednávce zadáte slevový kód: BLESK a jedna CEWE FOTOKNIHA v hodnotě 899 Kč je pro vás připravena naprosto zdarma! To platí jak pro online objednávky na www.fotolab.cz, tak i prostřednictvím programu FOTOLAB Můj fotosvět v termínu 24.11.- 30.11.2012.

 

I tuto CEWE FOTOKNIHU můžete ještě do 6.1.2013 zaslat do soutěže CEWE FOTOKNIHA roku 2012, díky čemuž získáte ihned slevový kupón 500 Kč na další CEWE FOTOKNIHU a šanci vyhrát digitální fotoaparáty nebo nové auto PEUGEOT 208 od FEDERAL CARS! A to už se opravdu vyplatí!

ilustrační fotografie
Autor: Fotolab.cz

 

V podstatě tedy čtenáři Blesk.cz získají následující výhody:

- při koupi jedné CEWE FOTOKNIHY A4, vysoký lesk v hodnotě 899 Kč získají druhou fotoknihu stejné kvality zcela ZDARMA!

- pokud přihlásí svou fotoknihu do soutěže CEWE FOTOKNIHA roku 2012, dostanou další bonus v podobě poukazu na 500 Kč slevu na příští fotoknihu!

- celkem tedy čtenář Blesk.cz zaplatí za tři fotoknihy pouze 899 Kč, což je v průměru 299 Kč za jednu!

- dále může vyhrát digitální fotoaparáty nebo nové červené auto PEUGET 208!

 

Takovéto výhody a slevy nejsou samo sebou a jedná se o skutečně skvělou nabídku profesionálních služeb, které teď před Vánoci musí udělat radost každému z vás! Tak neváhejte a dopřejte svým blízkým krásné vánoční svátky s CEWE FOTOKNIHOU!

 

ilustrační fotografie
Autor: CEWE FOTOKNIHA

Více informací o službách naleznete na www.fotolab.cz a vše o společné akci CEWE FOTOKNIHY a Blesku.cz si můžete přečíst na http://www.cewe-fotokniha.cz/soutez-fotokniha-2012/vyhry-cewe-fotokniha-2012.html