Díky vynikajícímu hospodaření byla ZP MV ČR schopná v posledních třech letech pokrýt výpadek výběru pojistného, způsobený ekonomickou krizí, ze svých rezerv. Lékařům platí za péči o její klienty vždy včas a je schopná hradit i tu nejnákladnější zdravotní péči. Svým klientům přináší projekty, které jsou smysluplné a dokáží pomoci, nebo je minimálně nasměrují tím správným směrem. Pokud tedy uvažujete o novoročním předsevzetí, neváhejte využít programy, které ZP MV ČR nabízí.

Autor: archiv

S příchodem Nového roku se blíží doba, kdy si mnoho lidí začne dávat novoroční předsevzetí za účelem lepšího životního stylu. Tomu napomáhá i projet Zdraví jako vášeň, který nabádá své pojištěnce k pohybu a lepšímu způsobu života. „V rámci projektu pracujeme na tom, aby o sebe naši klienti více dbali, nabádáme je k zvýšení tělesné aktivity nebo ke skoncování s nezdravými návyky, které škodí tělu, například s kouřením,“ říká tisková mluvčí pojišťovny, Hana Kadečková.

Autor: profimedia.cz

Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra byla v anketě oceňována rovněž za celkovou úroveň a profesionalitu spolupráce. Ředitelé nejčastěji vyzdvihovali její ochotu poskytovat data, přehledy a vysvětlení nad rámec povinností stanovených úhradovou vyhláškou či za vstřícnost při nasmlouvání nových výkonů. Profesionalita a seriózní jednání byla v roce 2015 pro největší zaměstnaneckou zdravotní pojišťovnu v České republice zárukou úspěchu u ředitelů nemocnic, lékařů i pojištěnců.

Autor: Shutterstock

S více než jeden a čtvrt milionem klientů je Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra největší zaměstnaneckou zdravotní pojišťovnou v České republice. Ošetření se jejím pojištěncům dostane u téměř všech lékařů, nemocnic i dalších zdravotnických zařízeních v celé zemi. Nemalou úlohu v atraktivnosti hrají i preventivní programy na ochranu zdraví a podpory zdravého životního stylu.