Stres se projevuje například bolestmi hlavy, podrážděností, únavou, sníženou imunitou, nespavostí, nechutenstvím nebo až příliš velkým apetitem. V každém případě stres zcela spolehlivě dokáže poškodit jinak velmi dokonalý imunitní systém člověka a stává se tak tím opravdovým zdrojem vzniku mnoha nemocí, a to i těch hodně vážných.

Co tedy s tím? Existuje nějaká pomoc?

Částečně ano. To nejdůležitější je posunout hranici stresu co nejdál, tak daleko, jak je to vůbec možné, abychom byli v pohodě. V praxi to znamená, že běžný každodenní stres - doma, v práci, na silnici, při zkouškách - se dá velmi dobře zvládnout s běžně prodávaným přípravkem v lékárnách od kanadské značky kvality Barny´s. Přípravek se nazývá Hypnox StressPro dobrý den a hned na začátku je potřeba dodat, že tento přípravek asi nepomůže lidem, kteří řeší opravdu vážnou životní situaci – např. smutek ze ztráty blízké osoby  a nebo jsou psychicky nemocní.

Autor: BIOPOL GN, s.r.o.

Hypnox StressPro dobrý den však pomáhá velmi spolehlivě každý den jako věrný přítel při běžných, ale často se opakujících vypjatých situacích a stresu. Jeho účinek lze přirovnat k vrstvě oblečení navíc. Ideální počasí, modrá obloha a dvacet čtyři stupňů Celsia, tak si lze představit život bez stresu. V chladnějším počasí si však oblékneme bundu, abychom se cítili lépe a nebyli nemocní.

S Hypnoxem StressPro je to stejné. Když chladné počasí přirovnáme ke stresu, nervozitě a napětí, tak místo bundy je k dispozici Hypnox StressPro dobrý den. A stejně tak jako podzimní bunda nebude stačit v tuhých zimních měsících, tak HypnoxStressPro nemusí stačit k naší ochraně před stresem, tedy pokud se dostaneme do vážné životní situace. Ale, jak už bylo řečeno na začátku, Hypnox StressPro je jedna velmi důležitá vrstva oblečení navíc a proto posunuje hranici stresu o pořádný kus dále. A o to jde, protože tím významně pečuje o zdraví těch, kteří ho užívají, aby se chránili před každodenním běžným stresem, a tím si zachovali zdraví. Jak už bylo řečeno na začátku, stres má prsty doslova ve všem a z tohoto pohledu je Hypnox StressPro dobrý den možná tím nejdůležitějším produktem z celé kanadské řady Barny´s.

Autor: BIOPOL GN, s.r.o.

Proč Pro dobrý den?

Každý den, kdy jsme chráněni před stresem, bude o dost hezčí, ale hlavně platí jedno pravidlo: méně stresu znamená vždy více zdraví. Hypnox StressPro dobrý den obsahuje přírodní patentované složení, které získalo bronzovou medaili v Paříži nejen za svůj přínos, ale hlavně za inovaci. Obsažená látka Lactium je maximálně bezpečná, lze říci více bezpečná než běžně prodávané potraviny, a právě proto je označená ve světě známým certifikátem bezpečnosti GRAS. Hypnox StressPro dobrý den nezpůsobuje žádný návyk, ospalost, nemá vedlejší účinky, ale naopak podporuje koncentraci a svěží mysl. Je to vlastně jediný přípravek ve své kategorii, kde jeho složka je pokaždé klinicky testována na účinnost než se dostane ke svým zákazníkům. Další informace naleznete na www.proti-stresu.cz