Co se to tedy děje?  Bohužel  člověk rychleji mění své chování a způsob života než svoji DNA. Člověk byl ale zrozen k pohybu!

Může se  to zdát jako klišé, protože o pohybu se  píše a mluví  často, ale i to,  zdá se není dost.  Přirozený pohyb a manuální práce se z našeho života rychle vytrácejí a přirozený pohyb nikdy nemůže nahradit občasná návštěva fitcentra a nebo víkendové projížďky na kole.  

Autor: Barny´s

Doba kamenná zde už byla, také železná i bronzová. Napadá mě, že až  příští generace budou hledat vhodný název pro naši dobu, přijde jim na mysl doba líná.

Může pomoci široký sortiment přípravků na klouby v lékárnách?

Ano i ne. Pohled z profesního hlediska nepříjemně překvapuje. Inovaci nahradila reklama. Reklama je nadsázka, ale jsou lidé, kteří reklamě důvěřují více než by měli a potom není divu, že bývají často zklamáni, protože  ani po mnoha využívaných  baleních  kloubních přípravků neběhají  jako koza po horách. Škoda, ale zázraky se většinou nedějí.  Přibývají tedy značky i výrobci, nové složení a nové látky však  nikoliv. V praxi v lékárnách najdeme na klouby 100x to samé tedy glukosamin sulfát, kolagen, MSM. Jediné co tyto produkty od sebe odlišuje je jiný název. Kdyby na trhu dostupné přípravky na klouby byly tak účinné jak slibují, tak by tyto řádky nemohly být ani napsány, protože problémy s klouby by už dávno byly minulostí.

A co Barnys Celadrin ten je zcela jiný....?

Ani Celadrinnezbaví zdaleka všechny z nás problémů s pohybovým aparátem.

Na druhou stranu Celadrin toho při vší skromnosti umí opravdu hodně  a právě proto je na rozdíl od jiných  značek kloubních přípravků  uznávaný po celém světě. Důkazem je prestižní partnerství s FIMS ( Mezinárodní federací odborníků při světovém olympijském výboru).

Celadrin neobsahuje žádnou už ze zmiňovaných látek jako je např. kolagen nebo glukosamin sulfát. Celadrin obsahuje patentovanou látku Celadrin - nic víc nic méně.  

Je Celadrin zlomový objev?

Na zlomový objev v kategorii přípravků na klouby si lidstvo bude muset ještě asi počkat a možná i déle než bychom si přáli. Celadrin je však zcela jistě důležitý objev. Vědci totiž před časem objevili, že u myší určitého laboratorního kmene nebyli schopni v kloubech uměle vyvolat zánět, tedy příčinu bolesti kloubů a divili se proč tomu tak je.

Později však zjistili, že organizmus těchto myší si vyrabí Celadrin sám, přesněji, že ve zvýšené míře produkuje kyselinu myristolejovou, která velmi účinně chrání myší klouby i před přímým zásahem vědeckého týmu, tedy snahou  vyvolat u těchto myší zánětlivé onemocnění kloubů - osteoartrózu.

Od tohoto náhodného objevu v devadesátých letech, pak vedla ještě dlouhá cesta k tomu, než celý postup výroby byl patentován a než zákazníkům z celého světa byl představen Celadrin tak jak ho známe dnes.

Více informací najdete na zahraničních i českých webech stačí jen zadat slůvko Celadrin.

Barny