Omán

Dosud málo objevená země Arabského poloostrova. Omán se může pochlubit nádhernými plážemi, ze kterých to budete mít pár kroků do vln Indického oceánu.

Pokud si chcete odpočinout, vychutnat si orientální kulturu, ale zároveň si užít bezchybný servis světových hotelových řetězců, vyrazte do Ománu za ceny, které vás překvapí.

Autor: CK Fischer

Panama

Středoamerická země známá především svým průplavem. Také ale země plná nádherné fauny, flóry a krásných pláží. Panamské souostroví nabízí křišťálové moře, velké plochy deštných pralesů a fascinující podmořský život.

K destinaci náleží i více než 365 panenských ostrůvků. Pokud je navštívíte, určitě nevynechejte „na vyvážení“ i návštěvu fascinujícího výtvoru světových stavitelů - průplavu, který spojuje Atlantský a Tichý oceán.

Autor: CK Fischer

Kromě novinek sází CK FISCHER v exotické sezóně především na nejoblíbenější destinace jako Spojené arabské emiráty, Dominikánskou republiku, Kubu, Mexiko nebo Mauricius.

Autor: CK Fischer

Pohodlný let

CK FISCHER také zahajuje exotickou sezónu s nejširší nabídkou linkových letů ve své historii.

„Klientům chceme zpříjemnit dlouhé cestování. Nabídneme jim pohodlnější sedadla, lepší stravování i více zábavy pro děti,“ říká mluvčí cestovní kanceláře Jan Osúch s tím, že cestovka ke každé destinaci klientovi najde nejvýhodnější spojení velkými letadly světových společností.

Volba z komfortních linek tak umožní dovolenou i lépe plánovat. Klienti si budou moci zvolit délku pobytu podle svých časových možností a nebudou omezováni charterovými plány.