Spojení lyžování a wellness nebývalo obvyklé – alespoň u nás. Jenže v lyžařských centrech rychle pochopili, kudy vede cesta. Takže dnes si v pohodě jezdíte po svahu, přes poledne si odskočíte do hotelových lázní, do aqvaparku, dopřejete si vířivku nebo parní lázeň a potom zase hurá na lyže! Příklad?

Penzion Baďo přímo pod Lomnickým štítem

Domněnka, že něco takového si mohou dovolit jenom zazobaní lyžaři, je mylná. Podíváte-li se na nabídku portálu Sleviště.cz, nebudete se stačit divit. Tak třeba zimní pobyt pro dva přímo pod Lomnickým štítem ve Vysokých Tatrách v penzionu Baďo na Slevišti.cz pořídíte s 44% slevou jen za 4 730 korun!

Penzion Baďo najdete přímo pod Lomnickým štítem
Autor: Sleviště.cz

Navrch dostanete v ceně kromě polopenze také Tatrycard, díky které budete mít spoustu slev nejen na vyhlášené sjezdovky, ale také do blízkého aquaparku Tatralandia. Přímo v penzionu si pak budete moci neomezeně užívat sauny i fitnesscentra.

Na Slevišti.cz najdete ovšem i spoustu dalších podobných pobytů s wellness. Můžete se vydat nejen do českých lyžařských středisek, ale třeba do rakouských i francouzských Alp a mnoha dalších destinací.