Spojení lyžování a wellness nebývalo obvyklé – alespoň u nás. Jenže v lyžařských centrech rychle pochopili, kudy vede cesta. Takže dnes si v pohodě jezdíte po svahu, přes poledne si odskočíte do hotelových lázní, dopřejete si vířivku nebo parní lázeň a potom zase hurá na lyže! Příklad? Nahlédněme třeba do lyžařského střediska v Harrachově.

V harrachovském hotelu Bílý Hořec ubytování i wellness za poloviční cenu!

V ceně je i neomezený pobyt v římských lázních
Autor: sleviste.cz
Domněnka, že něco takového si mohou dovolit jenom zazobaní lyžaři, je mylná. Podíváte-li se na nabídku portálu Sleviště.cz, nebudete se stačit divit. Tak třeba 3denní pobyt pro dva v tříhvězdičkovém harrachovském hotelu Bílý Hořec na Slevišti.cz pořídíte  s 52% slevou jen za 2 750
Sedačkoá lanovka je jen 100 metrů od hotelu
Autor: sleviste.cz
korun. Ale pozor, v ceně je navíc i polopenze a neomezený vstup do římských lázní s vířivkou, parními lázněmi nebo Kneippovou koupelí! A lyžování? Asi 100 m od hotelu je sedačková lanovka na Čertovu horu.

Na Slevišti.cz najdete ovšem i spoustu dalších podobných pobytů s wellness. Můžete se vydat nejen do českých lyžařských středisek, ale třeba do Vysokých Tater a mnoha dalších destinací.

 

 

Kam na lyže v Moravskoslezském kraji?

Kam za lyžováním i valentýnskou romantikou? Zkuste malebné Beskydy

Kde se lyžuje v Beskydech? Báječné sjezdovky i běžkové tratě