Lékaři, kteří minulý měsíc u Douglase diagnostikovali rakovinu krku, varovali nyní i Catherine. Podle nich i u ní hrozí vysoké riziko rakoviny. Michael byl totiž pozitivně testován na rakovinotvorný papilomavirus, který způsobuje zhoubné bujení. Nebezpečný virus je přenosný pohlavním stykem a u žen vyvolává rakovinu děložního čípku. Catherine se tak mohla od svého manžela snadno nakazit a rakovina teď může hrozit i jí samotné!

Podle blízkých přátel herečky se ale Catherine i přes strach, který v ní varování lékařů vzbuzuje, nyní snaží věnovat veškerou svou péči nemocnému Michaelovi a jejich dvěma dětem, Dylanovi (10) a Carys (7). Stejně jako její manžel, který s rakovinou statečně a s optimismem bojuje, i Catherine si příliš nepřipouští, že by onemocněla. „Na takové myšlenky teď nemám čas. Sice mám strach, ale zůstávám pozitivní. Musím být oporou Michaelovi a našim dětem,“ nechala se britská herečka slyšet.

 

Catherine Zeta-Jones (40) patří mezi nejkrásnější hollywoodské herečky, nyní jí však hrozí rakovina
Autor: profimedia.cz

„Právě teď se snažím, aby Michael trochu přibral. Je vyhublý a pohled na něj prostě nemůžu snést,“ dodala Catherine, která dokonce na čas s dětmi odjela do rodného Walesu, aby měl její manžel klid na náročnou léčbu. Nyní už je zase zpátky v New Yorku, aby byla nemocnému Douglasovi po boku. Tomu podle jeho slov přítomnost manželky a dětí dodává sílu čelit rakovině s nadějí.