„Rozhodla jsem se, že je všechny překvapím, takže jsem to nikomu neřekla. Tedy kromě manžela. Všem jsem jenom nařídila, ať si dnes koupí Blesk,“ řekla sympatická výherkyně.

O tom, že si zrovna kupuje noviny, které by jí mohly přinést štěstí, neměla Jitka Feniková nejmenší tušení.„Já jsem se akorát vrátila z dovolené a vůbec jsem nevěděla, že už Trhák zase běží. To jsem zjistila až doma,“ prozradila žena s tím, že když neodkryla tři stejné symboly, poslala alespoň na zkoušku esemesku do Denní hry.

Velké překvapení „Bylo to překvapení. Velké a příjemné. My jsme nikdy v životě žádnou velkou výhru nevyhráli,“ uvedla výherkyně. Štěstí ve hře hodlá Jitka Feniková pokoušet dál. „My máme v horoskopu na tento měsíc, že vyhrajeme. Tak třeba to ještě nebylo všechno,“ usmála se výherkyně.

Domácnost a vnuk Většinu z vyhraných peněz hodlá žena investovat do vybavení domácnosti. „Potřebujeme nové lino do kuchyně, nějaký spotřebič je také potřeba obměnit,“ prozradila výherkyně a dodala: „Za pár dní také bude vnuk slavit osmnáctiny, tak uděláme nějakou malou oslavu a samozřejmě za část peněz bude nějaký pěkný dárek.“

Výherkyně 10 tisíc Jitka Feniková je pravidelnou čtenářkou deníku Blesk. Začala ho číst hned od jeho prvního čísla, které vyšlo před dvaceti pěti lety, v dubnu 1992. Hrála s Bleskem i jeho hry, uspěla až nyní.

VIDEO: Podívejte se na výhru paní Marie!

Video
Video se připravuje ...

Dělnice Marie (60) vyhrála v Trháku 10 tisíc: Dám to na opravy v domě Jan Doležal, Petr Soukup