Luxusní dovolenou si každý představuje po svém. Někdo sní o safari, jiný o pětihvězdičkovém hotelu na pláži, další zase o samotě uprostřed lesů. Všechny tyto představy ale mají několik společných znaků. Žádné průtahy a maximální využití volného času.

A co to vlastně znamená? Lety privátními letadly, transfery vrtulníkem, a když to nejde jinak, tak hydroplánem, stoly v restauraci rezervované již před začátkem dovolené. Nechat se pustit do Louvru mimo otevírací hodiny a obejít tak fronty. Doletět soukromým tryskáčem do Monaka, kde už čeká jachta, na jejíž palubě připravuje šéfkuchař večeři pro celou rodinu. To jsou jen některé z mnoha možností, jak může vypadat taková luxusní dovolená na míru. Nikde žádné fronty, všechno hezky odsýpá a po celou dobu jen přepych a pohodlí.

Lídrem na českém trhu s luxusními dovolenými je společnost Exclusive Tours, jejíž tým profesionálů připravuje každoročně stovky dovolených na míru pro tu nejnáročnější klientelu. Travel designerka Jitka Kolmanová se rozhodla představit vám tři hotely v destinacích, které patří k těm nejvyhledávanějším.

Mauricius – Four Seasons Anahita

Luxusní resort Four Seasons Anahita dělá ostrovu Mauricius velikou čest. Písečná pláž, nádherné vily a prostorné spa nalákají především romantické duše. Hlavním tahákem resortu je však 18jamkové golfové hřiště, které je pro hosty zcela zdarma. A pokud by vám to nestačilo, určitě si najdete jiné, protože Mauricius je Mekkou golfistů. Cena za noc ve vile začíná na 32 tisících Kč.

Autor: Four Seasons Anahita aerial

Dubaj – Atlantis The Palm

Dubaj se za posledních několik desetiletí proměnila z pouštní vesnice na megapoli budoucnosti. Rok od roku vyšší mrakodrapy, restaurace světového formátu a zábava na každém rohu. A přímo na dohled, na umělém ostrově The Palm, stojí majestátní hotel Atlantis. Soukromé pláže, akvapark překonávající ty nejdivočejší představy a magické akvárium, ve kterém narazíte na naprostou většinu podmořského života. Lepší místo pro rodinnou dovolenou abyste pohledali. Cena za noc v rodinném suitu začíná na 31 tisících Kč.

Autor: Atlantis the Palm Waterpark

Maledivy – Cheval Blanc Randheli

Maledivy již dlouho patří mezi nejvyhledávanější destinace pro luxusní dovolenou. Tamní naprostou špičku představuje resort Cheval Blanc Randheli. Hned na letišti vás vyzvedne hotelový hydroplán, odletíte na soukromý ostrov a pak už se jen necháte hýčkat skvělou kuchyní, krásnými maséry a masérkami a zážitkoví alchymisté vám připraví program na míru. Cena za noc ve vile začíná na 50 tisících Kč.

Autor: Cheval Blanc Island Villa

Začněte plánovat svou dovolenou na míru již nyní a kontaktujte Petra Udavského na tel. +420 777 533 603 či e-mailu udavsky@exclusivetours.com. Více informací na http://www.exclusivetours.com/.

Fotogalerie
7 fotografií