Soutěž probíhala na webu Blesk.cz v období od 4. 9. 2017 – 12. 9. 2017

Výherci soutěže jsou:

1. místo Michal Kasl, Slaný

2. místo Ondřej Tobola, Praha

3.místo Lucie Nosková, Plzeň

Výherci budou kontaktováni. Gratulujeme!

Poznejte kulturního obra

Objevte světovou metropoli Amsterdam a jeho kulturní bohatství. Projeďte se na kole nebo zvolte plavbu lodí amsterdamskými kanály, které jsou zapsány na seznam světového dědictví UNESCO. Navštivte dům Anny Frankové, muzeum Van Gogha nebo velkolepé Rijksmuseum.  Mate raději tradice a přírodu? Pro pravou chuť Holandska navštivte nedalekou vesnici Zaanse Schans a nebo věhlasné zahrady Keukenhof. Pro gurmány a milovníky nočního života je tu nesčetně restaurací s pochoutkami z celého světa a množství kaváren, které mají otevřeno dlouho do noci. To vše a mnoho dalšího dělá Amsterdam ideální destinací pro výlet do města.

Autor: KLM Royal Dutch Airlines

Objevte klid a krásu Srí Lanky

Hledáte exotický výlet plný krás přírody a zároveň možnost zapomenout na starosti všedního dne? Poleťte do Colomba a objevte pestrý ostrov Srí Lanku. Relaxujte na nekonečných plážích nebo se procházejte deštným pralesem. Vychutnejte si lahodné pokrmy bohaté místní kuchyně. Hlavní město Colombo je ideální destinací pro výlety do města a perfektním výchozím bodem i pro delší dovolenou na Srí Lance. Nabízí mnoho památek z koloniálních časů, ale i místní památky, jako je chrám Gangaramaya s jeho desítkami soch Buddhy. Odpočinout si můžete také v zahradách kolem jezera Beira, uprostřed města.

Srí Lanka je přírodní ráj. Přijďte se podívat slonům tváří v tvář v národním parku Udawalawe nebo si udělejte výlet na safari v národním parku Yala. Vyzkoušejte potápění na ostrově holubů a pozorujte stovky druhů barevných ryb, které se plaví kolem korálu.

O co soutěžíme?

1. místo -  2 zpáteční letenky do Colomba

2. místo -  2 zpáteční letenky do Amsterdamu

3. místo -  balíček upomínkových předmětů společnosti KLM

Kompletní pravidla soutěže naleznete zde.