Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Tip na víkend pro rodinu: Aquapark, zábava i odpočinek v Liberci

/
  • Tip na víkend pro rodinu: Aquapark, zábava i odpočinek v Liberci
    14. července 2016 ● 12:36

    Netušíte, kam se o volném víkendu vydat? Jak uspokojit řvoucí děti, které se o prázdninách nudí? Vyrazte do Liberce. Pod jednou střechou přeměněné bývalé textilky najdete na sobotu a neděli jak zábavu, tak možnost zrelaxovat nebo se naučit potápět. Co všechno můžete zažít v zábavním komplexu přímo u sjezdu ze silnice R35?

  • 1.

    Aquapark

    Jeden z nejstarších českých aquaparků si dává pečlivě záležet na vzhledu, prošel proto nedávno náročnou rekonstrukcí. „V Aquaparku se návštěvníci rázem ocitnou v bájném světě kapitána Nema, kde je uchvátí světelné varhany, maják, vzducholoď a další unikátní výzdoba,“ řekla Marta Skácelová z oddělení marketingu Centra Babylon. Na rodiče i děti čekají tobogány, vířivky, divoká řeka, zorbing nebo nově otevřená Sluneční terasa, kde vystavíte své tělo hřejivým paprskům.

    Aquapark Babylon v Liberci
    Autor: Etienne Blaha

  • 2.

    Potápění

    Toužili jste zkusit potápění v neoprénu a s bombou? V rámci aquaparku je tato možnost každý čtvrtek od 17 do 18:30. Základy potápění vás provedou zkušení instruktoři, půjčí vám i výstroj a pomůžou vám překonat případný strach. Kurs je vhodný od deseti let.
    Toužili jste zkusit potápění v neoprénu a s bombou? V rámci aquaparku je tato možnost.
    Autor: Etienne Blaha

  • 3.

    Lunapark

    Místo zaměřené především na děti, které čeká plno atrakcí. Od autíček na autodromu přes umělého býka až k prolézačkám, střelnicím a různým videohrám, ze všeho si děti vyberou. V případě zájmu si děti můžou v areálu oslavit narozeniny. A pokud nemáte chuť s potomky strávit v lunaparku několik hodin, nemusíte se bát odejít. Prostor je hlídaný a uzavřený a vy si zatím můžete projít okolní obchody.

    Lunapark v Babylonu
    Autor: Etienne Blaha

  • 4.

    Wellness

    Antické lázně, římská a turecká pára, vířivky nebo finská sauna. Pokud si chcete odpočinout a nechat své tělo hýčkat, navštivte nově rozšířený wellness. Posezení v solné jeskyni, na vyhřátých sedačkách či meditačních místnostech osvěží tělo i ducha. Vstup je bez plavek a pokud budete chtít být s vaším protějškem sami, máte možnost navštívit soukromou místnost. Děti jsou povoleny jen ve velice výjimečných případech.

    Wellness v libereckém aquaparku Babylon
    Autor: Etienne Blaha

  • 5.

    4D Kino

    První 4D kino neměli v Praze, ale v Liberci. Vymakaná technika je připravená vás posadit se vší silou do křesla a přinést vám pořádný zážitek z Arktidy, Marsu, horské dráhy nebo průletu velkoměstem.

    4D Kino v Liberci
    Autor: Etienne Blaha

  • 6.

    Luxusní hotel

    Abyste se za všemi zážitky nemuseli trmácet celý den tam a zpátky, můžete se ubytovat ve čtyřhvězdičkovém hotelu s polopenzí. Bohatou snídani a delikátní večeři můžete doplnit o oběd v jedné z mnoha restaurací v areálu.

    Luxusní hotel u libereckého aquaparku Babylon
    Autor: Etienne Blaha
  • 7.

    Další tipy na výlety

    Fotogalerie
    13 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy