Jeff Conaway (†60): Narkoman se předávkoval léky

Jeff Conaway hrál v Pomádě jednoho z hlavních frajerů a kumpánů Travolty TBirda. Jelikož spolu natáčeli mnoho scén, a protože byl vysoký, musel se neustále hrbit, aby Travolta vypadal vyšší.

Jeho kariéra pokračovala dál hlavně v televizních seriálech Taxi anebo Babylon 5. Ačkoliv byl svými kamarády a známými považován za hodného člověka, přesto měl jednu velkou neřest. Drogy. Závislosti na omamných látkách se nedokázal zbavit po celý svůj život. Několikrát se skoro předávkoval. V lednu roku 2007 upadl ve svém domě v Los Angeles tak nešťastně, že se málem zabil. Po tomto pádu musel podstoupit operaci zlomené kyčle a pohmožděné krční páteře.

Letos 11. května upadl do kómatu po předávkování léky na tišení bolesti a 27. května rozhodla rodina o jeho odpojení z podpůrných přístrojů.

Olivia Newton-John (62): Její muž předstíral mrtvého

Australská zpěvačka Olivia Newton-John se proslavila v Pomádě jako nesmělá studentka Sandy. Její život tak pohádkový jako ve filmu ale nebyl. V roce 1992 jí lékaři zjistili rakovinu prsu ve stejný den, kdy jí zemřel otec. Díky zdravému životnímu stylu se uzdravila.

Další rána přišla v roce 1995, kdy se s ní rozvedl manžel. Novou lásku našla v náruči o osm let mladšího Patricka McDermontta, kterého si vzala a měla s ním i dceru Chance. V roce 2005 se vydal Patrik rybařit poblíž Kalifornie, zmizel a byl prohlášen za mrtvého. O pět let později se objevila zpráva, že žije a že předstíral svou smrt, aby jeho dcera Chance mohla inkasovat jeho životní pojistku. Nyní Patrik dluží manželce za výživné tisíce dolarů. Olivia si ale našla J. Easterlinga, kterého si vzala a je šťastná.

Stockard Channing (67): Alkohol se stal jejím pánem

Susan Antonia Williams Stockard Channing (67) byla v Pomádě z mladých herců nejstarší. Jako 33letá tam hrála středoškolskou studentku a vůdčí osobnost dívčí party Betty Rizzo. Po Pomádě byla v roce 1993 nominována na Oscara a Zlatý glóbus za roli Ouisy Kittredgeové v adaptaci hry Johna Guareho Šest stupňů odloučení, kterou předtím hrála na Broadwayi.

Nedařilo se jí ovšem v partnerském životě. Byla čtyřikrát vdaná, první manželství vydrželo čtyři roky, druhé šest, třetí čtyři a čtvrté osm. Poté se seznámila s kameramanem Danielem Gilhamem, kterého si nevzala, ale je s ním dodnes. 14. prosince 2004 byla zatčená za řízení v opilosti a o rok později se dokonce léčila v protialkoholní léčebně.

John Travolta (56): Zemřel mu syn na srdeční záchvat

John Travolta (56) alias Danny Zucco se stal díky Pomádě idolem dívek nejen ve Spojených státech, ale všude, kde se film promítal. Jeho oslnivá kariéra však po kasovních propadácích, jako byl Výbuch a Městský kovboj, znatelně pohasla a Travolta přestal být mezi filmaři žádaný. Vypadalo to, že jeho hvězda definitivně zhasla. Opět se nastartovala až trojicí komedií Kdopak to mluví, ale pravého comebacku se dočkal až v roce 1994 díky snímku Pulp Fiction, kde si zahrál drsného gangstera. Od té doby se mu v profesním životě opět dařilo, ale horší to bylo v soukromém.

V roce 2009 jej zasáhla asi nejhorší tragédie, která může potkat otce rodiny. Smrt syna. Stalo se to na Bahamách, kam Travoltovi odletěli soukromým letadlem relaxovat. Sedmnáctiletý syn Jett utrpěl v koupelně sérii srdečních záchvatů, a když jej našli, nebylo mu už pomoci. John se s jeho smrtí vyrovnává těžce, protože své děti miluje nade vše a vždycky si přál velkou rodinu. Zůstala mu pouze dcera Ella. Loni se ale na Johna i v tomto směru zase usmálo štěstí. Jeho čtyřicetisedmiletá manželka porodila syna Benjamina.