Celý majetek proslaveného Terminátora se totiž odhaduje na 400 milionů dolarů. Když se pár rozvede, tak podle kalifornského práva, jeho ženě připadne polovina majetku. Podle "New York Post" byla sice před více jak 25 roky podepsaná předmanželská smlouva, ale ta může propadnout zaniknout díky Arnoldově opakované nevěře.

Maria sice už sundala snubní prsten, ale žádost o rozvod ještě nepodala. Německé média píší, že si Shriver najala známou právničku Lauru Wasser, která měla na starosti i rozvody Angeliny Jolie a Britney Spears.

Fotogalerie
6 fotografií

Nejdražší rozvody zahraničních celebrit

Bernie Ecclestone asi drží první příčku, co se týká výše sumy po rozvodu. Miliardář a magnát F1 musel své manželce při rozvode v roku 2009 dát 843 milionů eur!

Po tom, co vyšla najevo nevěra golfisty Tigera Woodsa se 120 ženami, jeho manželka Elin Nordegren požádala o rozvod. Podle "RadarOnline" vysoudila 110 milionů dolarů.

Rozvod vyšel draho i Paula McCartneyho. Když se rozváděl s Heather Mills, se kterou byl ženatý 4 roky, modelce zaplatil 32 milionů eur. Pár má společnou dceru Beatrice (8).

Hollywoodsky herec Mel Gibson musel při rozvodu vyplatit své exmanželce, Robyn Moore, po 28 rocích manželství polovinu ze svého 720-miliónového majetku.

Herec Kevin Costner se po16 rocích manželství rozvedl. Své ex Cindy Silve zaplatil pěkných 80 milionů dolarů.

Jako jeden z mála prominentních mužů, dostal britský režisér Guy Ritchie odškodné sám. Musela mu ho při rozvodu zaplatit jeho exmanželka Madonna. Suma mala výšku 63 milionů eur.

Basketbalová hvězda Michael Jordan byl při rozvodě s Juanitou Vanoy Jordan lehčí o 110 milionů eur. Jeho celkový majetek se odhadoval na 300 milionů eur.

Po 18 rocích manželství se rozvedl i Harrison Ford. Po rozvodě v lednu roku 2004 zaplatil své exmanželce Mathison 51 milionů eur. Skončil v náručí herečky Calisty Flockhardt, s níž se oženil v roku 2010.

Ani ruskému miliardářovi Romanovi Abramovičovi se nevyhnuly problémy s rozvodem. Krásné letušce Irine Abramovič musel zaplatit 155 milionů při majetku 14 miliard eur to není e až tak velká suma.