Do Moskvy odjížděla jako průměrná herečka, která má velké role před sebou. Kvůli teroristickému útoku jí ale byly plné noviny a psalo se o ní dokonce i na zahraničních serverech. Fialová se díky svému pohnutému osudu stala v podstatě přes noc obrovskou hvězdou.

Není tedy divu, že na ni po návratu z Moskvy před domem, kde žije, čekali novináři z Nového Času a chtěli s ní udělat rozhovor. Jenže se dostali do konfliktu s jejím exmanželem Peterem Matulikem! S ním má Fialová syna Davida.

Co řekl k incidentu napadený fotograf Robert Baumgartner, který čekal na Fialovou? "Matulík se mě ptal, co tam dělám. Řekl jsem mu, že na někoho čekám. Rozkázal mi, abych otevřel okno u auta. Když jsem mu řekl, že ne, tak bouchnul rukou do okna. Pak odešel do svého auta a z něj si vzal nůž a šroubovák. Vrátil se k mému autu a znova mi praštil do okénka. Pak začal vypouštět na autě pneumatiky a snažil se vypáčit okénko. Šroubovákem mi rozbil sklo. Nátáhl se ke mně, vzal mi fotoaparát a praštil mě šroubovákem do hlavy."

Zraněného Baumgartnera s tržnou ránou na hlavě odvezla sanitka do nemocnice. Matulika zajistila slovenská policie, která celý incident bude vyšetřovat.

Fotogalerie
5 fotografií