Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Slovenská herečka: Bankomat jí zachránil život!

Autor: jos, koj - 
26. ledna 2011
13:03

STŘEDA 26. 1. - Slovenská herečka Zuzana Fialová (36, Obsluhoval jsem anglického krále), kterou těžce zranil na moskevském letišti sebevražedný atentátník, měla obrovské štěstí, že útok vůbec přežila. Podle všeho jí zachránil život bankomat, za kterým v okamžiku výbuchu spolu s přáteli stála.

Zuzanu Fialovou doprovázel na cestě do Moskvy její kamarád herec Ľuboš Kostelný (29, Rebelové). Později se k nim přidala i Kostelného sestra Alexandra. Na letišti si koupily zmrzlinu a šli vybrat peníze. První bankomat jim rubly nedal, šli tedy k druhému.

"Zdrželi jsme se běžnými věcmi. Koupili jsme si zmrzlinu a přímo na letišti jsem si potřebovali vybrat peníze z bankomatu. Najednou někdo začal křičet: »Všichni zemřete!« Nevěnovali jsme tomu až takovou pozornost. Teprve později nám došlo, že to byl bezprostřední signál k útoku," uvedla pro server Aktualne.sk Kostelného sestra Alexandra.

Právě zeď, za kterou bankomat stál, zachytila nejsilnější tlakovou vlnu a trojici ze Slovenska zachránila život! Atentátník stál od nich maximálně pět metrů!

Červené postavy znázorňují Zuzanu Fialovou a její přátele. Stáli za zdí s bankomatem, to jim zachránilo život. Zuzana Fialová stále zcela vlevo. Červené postavy znázorňují Zuzanu Fialovou a její přátele. Stáli za zdí s bankomatem, to jim zachránilo život. Zuzana Fialová stále zcela vlevo. | Infografika Blesk.cz
Červené postavy znázorňují Zuzanu Fialovou a její přátele. Stáli za zdí, na které byl bankomat. To jim zachránilo život. Zuzana Fialová stála zcela vlevo.

Fialová je po operaci, jede za ní partner

Fialovou silná exploze přesto mrštila na zem. S poraněním ucha, břicha a nohy ji odvezli do nemocnice, kde v úterý po obědě operovali. Lékaři jí museli vyndat železnou střepinu, která uvízla pod žebry. Její otec Ivan Fiala prozradil, že ale bude následovat další operace!

Kostelný byl zraněn na noze, jeho sestra Alexandra vyvázla bez zranění. Její rodiče pro server Pluska.sk ve středu uvedli, že se jim sourozenci ozvali telefonicky z Moskvy. Alexandra popsala, že jí střepina při výbuchu provrtala kabelku a botu!

Zuzana Fialová je po operaci. Podle lékařů by v nemocnici měla zůstat deset dnů. Do Moskvy se za ní chystá její životní partner Peter Matulík (41). Jejich syn David (13) počká na maminku na Slovensku.



vlap ( 30. ledna 2011 11:11 )

Proboha, ať už někdo pošle autory článků na blesku na kurzy češtiny. Nedá se na ty články ani dívat, nacož číst.

zamlzena ( 26. ledna 2011 16:28 )

její vyprávění bude jistě zajímavé. Bohužel toto je aktuální a situace,která se bude opakovat/bohužel/ Přivodili ji i špatní a málo chytří politici / Bush, Putin,aj/ a tak si máme dávat pozor, když jdeme k volbám a nebo když vše ignorujeme i volby, Umírají totiž většinou nevinní ,kteří nemají bodygardy a jezdí hromadnou dopravou.Nemoudré hlavy zavařily na problémny celým generacím.

odol ( 26. ledna 2011 15:48 )

Trošku to pripomína film:Hrdinom proti svojej vôli. Akýsi americký server ju už pochoval-asi vychádzal zo znalostí sovietskeho zdravotníctva,nie ruského,lebo sa tam zmenili len kalendáre na stene.Správa nehovorí,či sa jej podaril výber.

lipno ( 26. ledna 2011 14:59 )

Plesk zase tvrdi to, že měla v sobě železnou střepinou z OLOVA! Hlavně, že čerpají NEPOVOLENĚ vtipy!

lysohlavek02 ( 26. ledna 2011 14:06 )

..to slovenský herecký kopyto z toho škrábance bude na bulvárech a ženských časopisech žít min rok...a hejno kdákajících slepic bude mít novou hrdinku doby..

Zobrazit celou diskusi