V rámci koncertu Help For Heroes (Pomoc hrdinům), který se pravidelně koná v Británii v jihovýchodní části Londýna na stadiónu Twickenham, anglický rodák Robbie Williams své krajany asi docela zaskočil.

Při zpívání jedné ze svých nejznámějších skladeb Feel najednou začal mumlat a pak dokonce odběhl do zadní části jeviště, kde si musel přečíst text písně, protože ho zapomněl!

Po dlouhé odmlce trapas

Že by zpěvák, který se před nedávnem oženil s herečkou Aydou Field (31), za čas, kdy nebyl moc k vidění, nekoncertoval a ani nenatáčel nové desky, mírně "zrezivěl"? Na pondělním koncertu to tak vypadalo.

Zatímco v zákulisí hledal text, šedesát tisíc fanoušků, mezi nimiž byl i britský princ Harry, na něj pokřikovalo slova písně. Zpěvák se pak situaci snažil zachránit slovy: „Vyděsil jsem se k smrti, děkuji.“

Velký návrat

Když s pomocí věrných fanoušků "dokoktal" skladbu Feel, pozval si k sobě na pódium svého bývalého kolegu ze skupiny Take That Garyho Barlowa (39), kterému se dokonce za jásotu davu, který na koncert přišel ukázat vděk armádním silám, uklonil.

„Teď vás potěším, tohle je jeden z nejúžasnějších momentů v mé dosavadní kariéře. Už je tomu patnáct let. Manželka ho nazývá mým přítelem, já mu říkám, že je to můj kapitán, vy mu říkáte Gary Barlow.“ Tak ho Robbie uvedl. Společně pak zazpívali svůj nový hit Shame, ve kterém zpívají o svém patnáctiletém přátelství.