Zpěvák Robbie Williams se v sobotu oženil s herečkou Aydou Fieldovou. Obřad se uskutečnil ve zpěvákově domě v Beverly Hills, uvádí to server mirror.co.uk. Podle původních plánů se svatba měla konat na ostrově Santa Catalina, který se nachází asi 30 kilometrů od Los Ageles.

Svatby se zúčastnila jen asi dvacítka hostů. Svatby se kromě rodin obou novomanželů účastnil třeba hollywoodský herecký pár Claire Danes (31) a Hugh Dancy (35). Kvůli zpěvákovým dřívějším potížím s pitím se na hostině vůbec nepodával alkohol.

Zkrocený bouřlivák

Většinu zařizování kolem svatby si na starost vzala Williamsova matka. Ta je nadšená, že se její bouřlivácký syn konečně rozhodl usadit a vést spořádaný život. Už od počátku vztahu Robbieho s Aydou se jí zdálo, že na něj má dobrý vliv.

"Robbie v minulosti říkal lidem, že se nikdy neusadí. Ale když potkal Aydu, něco se v něm změnilo a byl s to si představit poprvé v životě vzdálenou budoucnost a rodinu," citoval list nejmenovaný zdroj ze zpěvákova okolí.

Novomanželé míří na dvoutýdenní svatební cestu do mexického Los Cabos.

Ayda nezískala jen Robbieho srdce

Williams se s herečkou a modelkou Aydou Field seznámil před třemi roky. O svatbě se spekulovalo již loni na podzim, kdy Robbie svou vyvolenou požádal o ruku během rozhovoru v rádiu. Ačkoliv to později popíral, nakonec ho Ayda stejně do chomoutu dostala.

Zpěvákova manželka ale nezískala jen Robbieho srdce. Pikantní je, že ještě před svatbou prosákly informace o manželské smlouvě, kterou spolu Robbie a Ayda uzavřeli. Podle ní si modelka zpěváka dobře pojistila a Robbie bude muset v manželství sekat latinu. Pokud by se totiž pár rozvedl, musel by Williams svojí choti vyplatit až 2,5 miliardy korun ze svého majetku a z příjmů z hudební kariéry!

Fotogalerie
4 fotografie