Ayda a Robbie v pořadu australské rozhlasové stanice 2DayFM společně propagovali zpěvákovo album Reality Killed the Video Star. Moderátorka Jackie Henderson během vysílání podotkla, že australská metropole Sydney má bohaté zkušenosti s nabídkami sňatku mezi celebritami a nenápadně tak zpěváka ponoukla, aby se vyjádřil.

Williams se v zápětí obrátil na Aydu a zeptal se: "Je tady někdo, za koho by ses chtěla provdat?"

"To je ale ošemetná otázka," reagovala herečka. Williams na to hbitě opáčil: "Vezmeš si mě?" Field chviličku zaváhala a pak odpověděla: "Ano, provdám se za tebe".

Williams ale neměl po ruce zásnubní prsten, který by své přítelkyni, s níž chodí dva roky, navlékl na prst, takže moderátorka mu nabídla svůj.

Robbie Williams se stal jedním z nejúspěšnějších zpěváků v britské historii. Jeho kariéra odstartovala v roce 1990 s kapelou Take That, nejdříve na pozici tanečníka. Skupinu opustil v roce 1995 a vydal se na sólovou dráhu. Propadl však drogám a ve 33 letech se léčil na klinice. Vrátit se zpátky mu prý pomohla právě Ayda Field. Nedávno také oznámil, že se chce ke svým bývalým spoluhráčům z Take That, kteří se před několika lety opět dali dohromady, znovu připojit.