Ale zamilovaný zpěvák čekání nevydržel a před Aydou Field (30) poklekl už v úterý. Stalo se to během romantického večera v jeho domě v Los Angeles, kdy Aydě řekl, že jen ona je ta pravá.

"Prostě si nemohl pomoct, byl jako malé natěšené dítě. Chtěl s tou otázkou počkat až na půlnoc 31.12., ale prostě to nevydržel. Takže ji požádal o ruku už v úterý," řekl zdroj blízký snoubencům.

"Přesto, že před nějakou dobou byli podezříváni, že se už tajně vzali, byla Ayda překvapená. Nečekala to. Ano ale řekla hned a bez zaváhání."

Williams, kterému už je 35 let a do nedávna zápasil s drogami a alkoholem, přiznal, že by si přál mít děti. "Rozhodně jsou v plánu. Taky už je na čase. Mám za sebou teď dobré a klidné období," řekl zpěvák.

A i přesto, že je jednou z největších popových hvězd minulé dekády, se jměním odhadovaným na 2,5 miliardy korun, trvá na tom, že Ayda se do něj nezamilovala kvůli jeho slávě a bohatství.

"Miluji ji a ona miluje mne. Ví moc dobře co jsem za člověka a já znám ji," řekl zpěvák. "Věřím jí na sto procent a nemám ani trochu strach o to, že by mě milovala jen proto, že jsem bohatý zpěvák. Jsme skvělý tým a jen tak nic nás nedostane."