Zpěvačka Iveta Bartošová opět bere uklidňující léky. Při středečním návratu z dovolené v Itálii měla autonehodu, která málem skončila smrtí jejího milovaného syna Artura. Při představě, že o něj mohla přijít, se zhroutila. Fotoreportéři z Aha! ji nachytali, jak schoulená na zadní sedačce jezdí s italským milencem noční Prahou a zoufalé shání léky! "Iveta je v šoku, je mi to moc líto," uvedl těsně po nehodě Domenico a je jasné, že Iveta s z otřesného zážitku nedokáže dostat.

Pro léky do Itálie

Hrabě Martucci teď o Ivetu pečuje, zatímco Artur je prý v pořádku a celou záležitost bere jako chlap. "Je to silná osobnost," řekl o něm Domenico. Jenže to se o Ivetě říct nedá. Již v minulosti se několikrát zhroutila, brala uklidňující prášky a skončila i v psychiatrické léčebně. Ze zoufalství nejednou propadla i alkoholu.

Tomu se snaží Domenico zabránit. Z Itálie měl předpis na pilulky pro Ivetu. Po nehodě je chtěl získat v České republice, ale bylo mu řečeno, že zde se takovéto léky neprodávají. Podle informací Blesku proto neváhal vyrazit zpět do Itálie, aby je zhroucené Ivetě sehnal. Večer před cestou si ale zašel na pivo a na kulečník. Prý aby uklidnil nervy.

Domenico: Nevím, jak dlouho budu žít

Na čtvrteční tiskové konferenci přitom ještě hrabě tvrdil, že je Iveta sice v šoku, ale že to bude brzy dobré. Jestli ale zpěvačka zase propadá utišujícím lékům, zdravotně na tom asi stále dobře není.

Pro Domenica to musí být ale také těžké. Italský hrabě navíc tvrdí, že je vážně nemocný. "Já mám opravdu vážnou nemoc a nevím, jak dlouho budu žít. Chtěl jsem moc alespoň pomoci Ivetě, ale tuším, že to nezvládnu," uvedl pro super.cz.

Fotogalerie
13 fotografií