Náš rozhovor s kontroverzní českou zpěvačkou se tehdy nesl v poměrně překvapivém duchu, protože bylo evidentní, že si před ním Iveta dopřála něco na posilněnou či spíše na utlumenou.

V záři jejího povídání o šatech a botech, které našla na internetu, pak zcela vybledla intenzita zaláskovaného duetu Amore Mio, který Bartošová s Martuccim předvedla jen pár chvil před osudným rozhovorem.

Jistá dvojice travesti umělců se však rozhodla, že legendární vystoupení Ivety Bartošové a Domenica Martucciho na Staromáku zparoduje, a tak se taky stalo. Travesti komik Petr Žák se svým „komplicem“ nasedl do auta, vyjeli si do zalesněné přírody za městem a natočili srdceryvnou parodii duetu, který už sám o sobě v mnohém připomínal výtvor komického charakteru.

Video
Video se připravuje ...

Parodie na podivný rozhovor s Ivetou Bartošovou Youtube.com

Jejich počin dostal název "Velmi podivný rozhovor s Ivetou Bartošini" a dvojice travesti umělců v něm neváhala názývat Ivetina italského štramáka Mortegem DaVinci! A právě neustálé vytí „amóre mio, kóze mio“ tehdy na Facebooku Domenica rozlítilo natolik, že se neváhal ponořit do trpkých úvah o stavu české společnosti. Nyní, po téměř dvou měsících, se Martucci smířil s tím, že slavné osobnosti jako on jsou prostě nezřídka imitovány a na tuto parodii odpověděl svou vlastní parodií parodie.

Je pěkné sledovat, jak si milenec Ivety Bartošové zvyká na svou nečekaně nabytou slávu a učí se s ní pracovat. Zanedlouho může být ve vztahu s pěnicí on tím zajímavějším, a to dokonce i bez několika promile alkoholu v krvi!

Fotogalerie
13 fotografií