Pomejemu totiž exmanželka, se kterou strávil tři roky, rozhodně není lhostejná. "To, víte, že bych jí rád pomohl, ale sám se na psychiatrii tlačit nebudu, když se mi Iveta ozve, že mě potřebuje, tak ano, ale jinak v kontaktu nejsme," řekl nám ve středu Pomeje s tím, že už dříve si všiml podivného chování u Ivety a z jejích posledních aktivit na veřejnosti tušil, že k něčemu takovému dojde.

"Pozoroval jsem ji už dýl, to víte, přece jenom jsem s ní nějakou dobu žil, tak poznám, jak na tom je. Iveta je prostě nemocná a jsem rád, že skončila v rukou odborníků. Jedině ti jí můžou v tuto chvíli pomoci. Samozřejmě je mi Ivety líto, není mi lhostejné, co se kolem ní děje. Víc ale v tuhle chvíli pro ni udělat nemůžu. To musí chtít ona. Snad to s ní dobře dopadne," doufal Pomeje, to ale netušil, že Iveta ve středu podepíše revers a z léčebny na vlastní pěst odejde...

Fotogalerie
6 fotografií

Měla záchvat

Iveta Bartošová skončila v blázinci. S obrovským odporem, v hysterickém záchvatu a za velkého řevu ji tam dovezla v pondělí večer záchranka v doprovodu jejího manažera Richarda Dušáka. V jednu chvíli to vypadalo, že se celá akce bez svěrací kazajky neobejde.

Na psychiatrii ji museli okamžitě píchnout utišující injekci a přikurtovat k posteli. O Ivetině stavu v léčebně Blesk informoval i jeden z členů nemocničního personálu. „Ivetu k nám v pondělí odpoledne přivezli dva její bodyguardi. Byla úplně mimo sebe. Lékaři kvůli ní vyklidili celou izolaci, aby měla naprosté soukromí a ostatní pacienti ji neobtěžovali,“ popsal zdroj v pondělní odpoledne.

Situace se nezlepšila ani v úterý. Ráno zpěvačka dostala hysterický záchvat. „Mlátila sebou a lapala po dechu, nemohla vůbec dýchat. Běhalo kolem ní deset doktorů. Její stav byl natolik vážný, že ji museli přikurtovat popruhy k posteli,“ prozradil nám zdroj. Iveta pak dostala kapačku s uklidňující infuzí, která ji uspala. Je stále pod dohledem ošetřujícího personálu, i na toaletu může jen s doprovodem. Většinu dne ale prospí," dozvěděli jsme se.