Když Domenico v pondělí v podvečer dosedal s letadlem z Říma na pražské Ruzyni, byla už Iveta na psychiatrii. Z toho důvodu místo do Uhříněvsi, kde Iveta žije, Domenico zamířil do svého bytu, který má v Praze v nájmu. V úterý dopoledne pak poskytoval novinářům rozhovory, aniž by na sobě nechal znát nějaké vzrušení.

„Ivetu miluju,“ tvrdil. „O mně si pište a říkejte, co chcete. Ji nechte na pokoji, špatně to snáší,“ prosil už s vědomím, kde se momentálně Iveta nachází. O tom, že by ale byla Iveta na psychiatrii, nepadlo ani slovo. „To je naše soukromá věc,“ odpovídal Domenico na otázku, co s Ivetou po příletu dělali a co budou dělat dnes. V pizzerii poseděl dvě hodiny a poté se s výmluvou na práci společně se svou manažerkou rozloučil.

Blesk byl oběma v patách. A kam ho Domenico přivedl? Pochopitelně před Všeobecnou fakultní nemocnici v Praze na Karlově. Vzhledem k tomu, že má Iveta zakázané návštěvy, pobyl italský hrabě na psychiatrii jen chvíli a společně s manažerkou potom odjel na další schůzku.

Fotogalerie
7 fotografií