"Včera Ivetu přivezli její bodyguardi a celé oddělení doslova skákalo okolo ní. Je izolována od ostatních pacientů, na pokoji je sama, aby byla v naprostém klidu," popsala zpěvaččinu pondělní hospitalizaci jedna z očitých svědkyň. Ta nám ještě sdělila, že Bartošová dostává utišující injekce a prodělala hysterický záchvat.

"Poslední týden v květnu si sem Iveta velmi často jezdila pro injekce na zklidnění," tvrdí zdroj Blesk.cz.

Kontaktovali jsme manažera zpěvačky Richarda Dušáka a ten nám potvrdil, že Iveta byla v pondělí odpoledne hospitalizována na psychiatrické klinice Univerzity Karlovy v Praze u Karlova náměstí.

Vyjádření manažera

"Iveta Bartošová se dostala včera po dlouhodobějších problémech do velmi závažného zdravotního (psychického i fyzického) stavu. Podařilo se mi jí spolu s jejími nejbližšími přesvědčit, aby podstoupila intenzivní léčbu ve specializovaném nemocničním zařízení. Cílem je to, oč se snažíme od počátku naší spolupráce, aby se dostala do dobré kondice a osobní pohody a dokázala si získat zpět vážnost a důvěru veřejnosti  a zejména pořadatelů kulturních akcí. Léčba by měla být opravdu intenzivní a dlouhodobější," vyjádřil se Dušák. "
"Bohužel účast na festivalu Mlyn na Slovensku tento pátek jsme nuceni zrušit.
Děkujeme všem fanouškům, přátelům, pořadatelům za důvěru a podporu Ivety.
O vývoji vás budeme informovat," dodal.

Velké psychické problémy se u Ivety objevily již minulý týden, když zrušila vystoupení v jednom kasinu. "Iveta se zhroutila a skončila v péči psychiatra, proto nemohla dorazit na smluvenou akci. Je toho na ni v tuhle chvíli moc, prostě to nezvládla," řekl Blesk.cz zpěvaččin manažer Dušák.

Zpěvačka se snažila dát dohromady v domácím prostředí, ale bohužel se jí to nedařilo, a tak jí manažer přesvědčil, aby se odebrala na psychiatrickou kliniku. Tady se už druhý den v péči odborníků dává dohromady. Věříme, že Ivetě psychiatři a pobyt na klinice pomůže.

Nynější pobyt v léčebně není pro Ivetu první. Před čtyřmi lety se s psychickými problémy léčila na psychiatrii v Kroměříži. V minulých letech se několikrát pokusila o sebevraždu.

Video
Video se připravuje ...

Iveta Bartošová se potácí a odpovídá nesmysly na otázky reportérky Jan Jedlička


Fotogalerie
11 fotografií