"Když už píší, že mám velké břicho, které se snažím maskovat, tak jim vysvětlím proč. Samozřejmě nejsem těhotná, ale jsem sedm měsíců po porodu a břicho se mi ještě stále nestáhlo. Cvičím, chodím na lymfatické masáže, ale nejde to tak rychle jak bych chtěla," říká Simona, která je i po porodu strašná kočka. A proto se jí pracovní nabídky ženou ze všech stran.

Příští týden natáčí reklamu pro jednu automobilovou značku a rýsuje se jí velká role ve francouzském filmu. Režisér a producent Philippe Guez viděl její kamerovou zkoušku a hned jí pozval do Paříže, kde s ní chce podepsat smlouvu. "Jsem v šoku, ze začátku jsem si myslela, že si ze mě někdo utahuje, ale jak to vypadá, tak opravdu dostanu roli imigrantky v komedii, kde hlavní roli hraje hodně slavný francouzský herec Michael Youn. Na starý kolena se mi splní sen být herečkou, to je neuvěřitelné," usmívá se modelka.

Simona se ve Varech zdrží zřejmě do konce festivalu. "Mám tady čtvery šaty a hodně bižutérie, tak to snad nějak zvládnu," směje se Krainová, která syna Maxíka nechala v Praze s chůvou. "Každou chvíli jí nutím, aby mi posílala mms zprávy, co právě Max dělá. Moc se mi po něm stýská."

Fotogalerie
10 fotografií