"Žádné pivo, jenom vodu. Hodně vody," požádal Law, když ve stejném oblečení, v němž včera po desáté hodině večerní přiletěl, přišel na tiskovou konferenci. První minerálku do sebe Jude doslova obrátil.

Macháček ho překvapil

"Včera jsem byla na oslavě narozenin vašeho herce Macháčka a hodně mě překvapilo, jak se čeští herci umějí bavit," prohlásil den po oslavě se smíchem herec, který měl štěstí, že z Macháčkovy párty odešel trochu dřív než oslavenec nebo jeho kolegyně Aňa Geislerová (34) a Táňa Vilhelmová (32).

Tahle partička totiž bujarou oslavu zakončila v sedm ráno koupačkou v řece Teplá. Jejich křik a zpěv písně Svět je krásný byl slyšet po celé kolonádě.


Jude Law Macháčkovi k narozeninám i zazpíval! Podívejte se!

K rock'n'rollové show, kdy Jude Law zazpíval písničku od Chucka Berryho Johnny B. Goode, anglické hvězdě gratulovali i prezident festivalu Jiří Bartoška s Vojtou Dykem.

Video
Video se připravuje ...

Jude Law /Youtube/

 

Co teď chystá Jude Law?

Filmový a divadelní herec se po půlroční pauze, kterou si sám naordinoval, vrací do natáčecího kolotoče. "V září začínám s Martinem Scorsesem točit 3D film pro děti The Invention of Hugo Cabret (Vynález Huga Cabreta). Titulní roli ztvární třináctiletý Brit Asa Butterfield a já hraju jeho otce. V říjnu se začne točit druhé pokračování Sherlocka Holmese a na prosinec mám naplánovaný film s režisérem Stevenem Spielbergem," prozradil Law.



Video
Video se připravuje ...

Tisková konference s Judem Law Blesk.cz

Scorseseho film bude pro Juda první natáčení ve 3D. "Nejsem fanouškem 3D, mám pocit, že vše jsou jen triky. Ale popravdě jsou mým hlavním problémem brýle. Ještě jsem nenašel žádné, které by mi seděly. Až je někdo vynalezne, dejte mi vědět," svěřil se se svým problémem herec.

Fotogalerie
7 fotografií