Iveta Bartošová byla v neděli, kdy zkolabovala u sebe doma, v ohrožení života kvůli prasklému vředu na dvanácterníku. Lékaři hovořili o příhodě, která skutečně zpěvačku mohla stát život.

Ve chvíli, kdy lékařský tým zpěvačku "otevřel", však přišli na to, že má Iveta tělo v tak zuboženém stavu, že bude potřeba mnohem více než operovat dvanácterník.

Zpěvaččina čtrnáctiletá závislost na alkoholu a utišujících lécích způsobila, že její tělo skutečně dostalo zabrat a kromě již zmiňovaného dvanácterníku, byly zasaženy i další orgány.

Ivetě lékaři okamžitě odebrali i slepé střevo! „Dělá se to z preventivních důvodů, aby nedošlo k akutnímu zánětu appendixu,“ prozradil Blesku lékař z nemocnice, který si nepřál být jmenován. Zpěvačka má z doktorů panickou hrůzu, takže jí raději udělali rutinní zákrok při jedné operaci. Mohlo by se totiž stát, že do špitálu zase delší dobu ani nepáchne.

Dostala transfuzi

Bartošová se podle slov Josefa Rychtáře už cítí mnohem lépe. „Její stav se stabilizuje. Dnes dostala transfuzi krve,“ prozradil Blesku s tím, že za svou Džambulkou jezdí každý den dopoledne i odpoledne. Zdeněk Macura (39) má však stopku! „Iveta ho vyloučila z návštěv,“ dodal Rychtář.

Fotogalerie
5 fotografií