Duel zprostředkovala TV Nova za účelem objasnění případu unesené Ivety Bartošové. Jenže jakmile se tito dva titáni setkali v živém přenosu, aniž by se viděli, začali na sebe plivat špínu.

Znásilnění?

„V nejbližší době nechám Ivetu prohlédnout gynekologem. Obávám se totiž, že ji Macura na nedávné cestě po Itálii znásilnil,“ čertil se Rychtář. Poté Macuru obvinil, že Ivetě nekontrolovatelně podával alkohol a následně zveřejnil nahrávky a fotografie.

Flaška tvrdého denně

Na druhou stranu Rychtář ovšem přiznal, že Bartošové podává alkohol i on sám, pouze v menší míře, a že ji místo vína naučil pít příznivější pivo. Macura tvrdí opak. „Iveta vyžaduje alkohol velmi důrazně. Denně vypije půl litru tvrdého alkoholu,“ přiznal Rychtářova slova Macura.

Na otázku, jak zachránit Ivetu Bartošovou odpovídají oba velmi rozdílně. Rychtář tvrdí, že jí stačí být nablízku a podporovat a přesvědčit ji, aby se šla léčit dobrovolně. „Iveta musí nejprve najít vůli, jinak by utekla,“ řekl Rychtář.

Macura: Uzdraví se jen v Itálii!

Macura naopak tvrdí, že jediný způsob, jak Ivetu zachránit, je zbavit ji Rychtáře, vrátit se k němu a léčit se v Itálii. Podle něj totiž Iveta z nemocnic utíká, protože v nich nemá přístup k alkoholu. Proto jí prý Macura nechal v zámku Martucciho a ne v nemocnici.

Mezitím, co se Macura s Rychtářem dohadovali o zdraví a závislosti Ivety Bartošové, zpěvačka leží v nemocnici, kde byla operována.

Fotogalerie
7 fotografií